Салат з капусти, апельсина та волоських горіхів - це яскравий та смачний варіант для легкої вечері чи перекушування. Він поєднує в собі соковиті цитрусові нотки апельсина, хрумку капусту та насичений смак волоських горіхів.

Докладніше про приготування салату з квашеної капусти з додаванням апельсина читайте у нашому матеріалі.

Для приготування салату з квашеної капусти з додаванням апельсина нам знадобиться:

  • Капуста білокачанна - 200 г
  • Апельсин – 1 шт.
  • Волоські горіхи - 50 г
  • Зелень петрушки, кропу чи іншої зелені - за смаком
  • Рослинна олія - ​​за смаком

Спосіб приготування салату з квашеної капусти з додаванням апельсина:

  1. Волоські горіхи підсушуємо на сухій сковороді на середньому вогні протягом 1-1,5 хвилин. Даємо горіхам охолонути.
  2. Апельсин очищаємо від шкірки, видаляємо кісточки та нарізаємо м'якоть невеликими шматочками.
  3. Нашаткуйте капусту.
  4. Зелень дрібно нарізаємо.
  5. У салатник з'єднуємо капусту, апельсин, волоські горіхи та зелень.
  6. Заправляємо салат олією за смаком.
  7. Перемішуємо салат та подаємо до столу.

Примітки:

  • Для більш яскравого смаку можна додати салат 1 столову ложку лимонного соку.
  • Якщо ви не любите волоських горіхів, їх можна замінити іншими горіхами, наприклад мигдалем, фундуком або кеш'ю.
  • Замість петрушки та кропу можна використовувати будь-яку іншу зелень, наприклад, кінзу, базилік чи м'яту.

Читайте також:

Дешево, смачно та швидко: рецепт закусочного листкового салату з кільки в томатному соусі з картоплею та морквою

М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді

Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами