Салат з капусти, апельсина та волоських горіхів - це яскравий та смачний варіант для легкої вечері чи перекушування. Він поєднує в собі соковиті цитрусові нотки апельсина, хрумку капусту та насичений смак волоських горіхів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування салату з квашеної капусти з додаванням апельсина читайте у нашому матеріалі.
Для приготування салату з квашеної капусти з додаванням апельсина нам знадобиться:
- Капуста білокачанна - 200 г
- Апельсин – 1 шт.
- Волоські горіхи - 50 г
- Зелень петрушки, кропу чи іншої зелені - за смаком
- Рослинна олія - за смаком
Спосіб приготування салату з квашеної капусти з додаванням апельсина:
- Волоські горіхи підсушуємо на сухій сковороді на середньому вогні протягом 1-1,5 хвилин. Даємо горіхам охолонути.
- Апельсин очищаємо від шкірки, видаляємо кісточки та нарізаємо м'якоть невеликими шматочками.
- Нашаткуйте капусту.
- Зелень дрібно нарізаємо.
- У салатник з'єднуємо капусту, апельсин, волоські горіхи та зелень.
- Заправляємо салат олією за смаком.
- Перемішуємо салат та подаємо до столу.
Примітки:
- Для більш яскравого смаку можна додати салат 1 столову ложку лимонного соку.
- Якщо ви не любите волоських горіхів, їх можна замінити іншими горіхами, наприклад мигдалем, фундуком або кеш'ю.
- Замість петрушки та кропу можна використовувати будь-яку іншу зелень, наприклад, кінзу, базилік чи м'яту.
Читайте також:
М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді
Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами