Інгредієнти:
- 1 ціла курка
- 1 баклажан
- 1 солодкий перець або цукіні
- 1 помідор
- Приправа для курки на смак
Приготування:
-
Попередньо розігрійте духовку до 180 °C.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися -
Баклажан наріжте кружальцями. Це можна зробити, тримаючи ніж вертикально та роблячи рівномірні скибочки.
-
Помідор також поріжте кружальцями, намагаючись зберегти їхню цілісність.
-
Солодкий перець чи цукіні наріжте кільцями. Це додасть вашій страві різноманітності текстур та смаків.
-
Покладіть усі нарізані овочі в пакет для запікання. Такий пакет забезпечить рівномірне прогрівання продуктів та збереження їхнього соку.
-
Покладіть курку в пакет із овочами. Посипте її приправою, розподіліть рівномірно, щоб вона проникла в кожен куточок страви. Потім щільно закрийте пакет.
-
Покладіть пакет у форму для запікання і поставте її в заздалегідь розігріту духовку на нижній рівень. Запікайте приблизно 45 хвилин.
-
Після цього акуратно надріжте верх пакета ножицями, щоб випустити пару та підтримати утворення золотистої скоринки. Продовжуйте запікати ще 15 хвилин|мінути|.
-
Готову курку з овочами подавайте, вибравши як гарнір рис. Ця страва обіцяє бути не тільки смачною, а й ароматною.
-
Смачного!