Для приготування яєчні на лаваші із сиром на сковороді підготуйте інгредієнти за списком до рецепту:

  • яйце – 2-3 шт.;
  • лаваш – 1 шт. (близько 50 г);
  • помідор – 1 шт.;
  • сир – 30-50 г;
  • олія - ​​для сковороди 1 ч.л.;
  • зелень до смаку для подачі.

важливо!

  • Лаваш потрібний тонкий.
  • Сир підходить практично будь-хто. У цьому варіанті сир - сулугуні, але дуже смачно виходить і з твердими, напівтвердими, сортами розсольними сирів.

Сир натріть або наріжте тонкими скибочками, помідор - скибками або кубиками.

Складіть лаваш навпіл і розмістіть на гарячій сковороді, змащеній вершковим (або олією).

Укладіть на лаваш помідори, розбийте яйця, посипте сиром. Сіль - за смаком та за бажанням.

Підверніть краї лаваша так, щоб закрити сковороду кришкою, потім смажте яєчню на середньому вогні.

Час приготування залежить від бажаного стану жовтка, адже комусь подобається абсолютно круто, комусь - з м'яким або рідким жовтком і т.д.

За бажання готову яєчню на лаваші посипте свіжою зеленню та/або меленими перцями.

Читайте також:

Вас будуть просити робити їх постійно: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Осіння насолода: рецепт капустяної запіканки з яєчно-сметанною заливкою

Цей аромат зводив з розуму всю Одесу: рецепт єврейської вареної яєчні з помідорами

Вона виходить просто дивовижною: рецепт ситної яєчні по-турецьки з одним секретом