Домашні хлібні палички з томатним соусом, сиром та зеленню - це ароматна та апетитна закуска, яка відмінно підійде до будь-якого столу. Вони прості у приготуванні і не потребують особливих навичок.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром і зеленню, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром і зеленню, нам знадобиться:
- 250 г пшеничного борошна
- 100 мл теплої води
- 10 г свіжих дріжджів
- 1 ч. л. цукру
- 1/2 ч. л. солі
- 2 ст. л. рослинної олії
- 100 г твердого сиру
- 50 г зелені (петрушка, кріп, базилік)
Спосіб приготування домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню:
- Підігрійте воду до 35-40 градусів для приготування домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню.
- У мисці змішайте дріжджі з теплою водою
- Додайте сіль, цукор та олію.
- Поступово всипайте борошно і замішуйте тісто.
- Вимісіть тісто на столі, посипаному борошном, до гладкості та еластичності.
- Покладіть тісто в миску, змащену рослинною олією, накрийте плівкою і залиште на 30 хвилин в теплому місці.
- Твердий сир натріть на великій тертці.
- Зелень дрібно наріжте.
- Духовку розігрійте до 220 градусів.
- Розкачайте тісто прямокутник розміром 30x40 см.
- Половину тесту рівномірно покрийте томатним соусом.
- Посипте сиром.
- Розподіліть зелень.
- Накрийте другою половиною тесту.
- Розріжте тісто на 8 смужок шириною 2-3 див.
- Кожну смужку візьміть за кінці та прокрутіть у спіраль.
- Викладіть палички на лист, застелений пергаментом.
- Змастіть жовтком і посипте кунжутом.
- Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 15 хвилин.
- Готові домашні хлібні палички з томатним соусом, сиром та зеленню подавайте до столу.
Читайте також:
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею
Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою