Салат "Старий мельник" з курячою печінкою - це смачна та ситна страва, яка стала популярною в нашій країні завдяки своєму оригінальному смаку та простоті приготування. До його складу входять куряча печінка, мариновані огірки, сирний омлет, зелень та сметанний соус.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування ситного салату "Старий мельник" з курячою печінкою читайте у нашому матеріалі.
Для приготування ситного салату "Старий мельник" з курячою печінкою нам знадобиться:
- Куряча печінка – 300 г
- Мариновані огірки – 2 шт.
- Твердий сир – 100 г
- Яйця – 2 шт.
- Сметана - 200 гр
- Гірчиця - 1 ч.л.
- Лимонний сік – 1 ч.л.
- Сіль, перець - за смаком
Спосіб приготування ситного салату "Старий мельник" з курячою печінкою:
- Курячу печінку для салату "Старий мельник" з курячою печінкою промити, видалити прожилки. Розігріти сковороду із 2 ст.л. рослинної олії та обсмажити печінку на сильному вогні по 3 хвилини з кожного боку. Наприкінці посолити та поперчити. Перекласти печінку в миску та накрити кришкою, щоб вона дійшла до готовності.
- Для приготування омлету для салату "Старий мельник" з курячою печінкою необхідно розбити яйця в миску, посолити та збити вилкою. Натерти сир на тертці та додати до яєць. Добре перемішати. Розігріти у сковороді 1 ст.л. рослинної олії та вилити яєчно-сирну масу. Смажити омлет на середньому вогні до готовності.
- Мариновані огірки нарізати кубиками для салату "Старий мельник" з курячою печінкою. Охолоджений омлет також нарізати кубиками.
- Подрібнити петрушку та зелену цибулю для салату "Старий мельник" з курячою печінкою.
- У сметану додати гірчицю та лимонний сік, перемішати до однорідної консистенції.
- З'єднати в мисці печінку, огірки, омлет, петрушку та зелену цибулю. Заправити салат сметанним соусом. Добре перемішати.
- Салат "Старий мельник" з курячою печінкою подати до столу, розклавши на порції.
Читайте також:
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею
Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою