Смачні та ситні сирники – це улюблена страва багатьох людей. Їх можна приготувати на сніданок, обід чи вечерю. Але справжні сирники по-одеськи змінять ваше уявлення про страву.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування справжніх сирників по-одеськи читайте в нашому матеріалі.
Для приготування справжніх сирників по-одеськи нам знадобиться:
- Кисломолочний сир - 500 г
- Манна крупа – 2 ст. л.
- Яйце - 1 шт.
- Тростинний цукор – 2 ст. л.
- Ванільний цукор – 1 ч. л.
- Борошно - 2 ст. л.
- Рослинна олія - для смаження
Спосіб приготування справжніх сирників по-одеськи:
- Підготуйте продукти для справжніх сирників по-одеськи. Сир протріть через сито, щоб позбутися грудочок. Яйце збийте з цукром до однорідної маси.
- Змішайте сир, манну крупу, яйце, цукор та ванільний цукор для приготування справжніх сирників по-одеськи. Ретельно перемішайте до однорідного стану.
- Формуйте сирники за рецептом справжніх сирників по-одеськи. З отриманої маси сформуйте невеликі коржики завтовшки близько 1 см.
- Обвалюйте сирники за рецептом справжніх сирників по-одеськи в борошні. Це допоможе їм не розвалитися під час смаження.
- Обсмажте сирники за рецептом справжніх сирників по-одеськи на олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Читайте також:
Так готували ще наші бабусі: рецепт справжніх вареників із заварного тіста з курячою печінкою
Його захочеться їсти двома ложками: рецепт ситного та наваристого супу "Рибачка Соня"