Смачний рецепт макаронів з квашеною капустою та копченою ковбасою:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти (на 2 порції):
150 г макаронів.
100 г копчена ковбаса.
130 г квашеної капусти.
60 г цибулі.
1 зубчик часнику.
20 мл (1 столова ложка) олії.
Солити за смаком.
1/2 чайної ложки меленої паприки.
1 лавровий лист.
1/2 чайної ложки сушених італійських трав.
Інструкції:
Підготуйте інгредієнти: очистіть і дрібно наріжте цибулю та часник. Зніміть з копченої ковбаси оболонку та наріжте її шматочками середнього розміру.
Нагрійте олію на сковороді. Додайте ковбасу, цибулю та часник. Смажте на середньому вогні близько 5 хвилин, періодично помішуючи, до рум'яного кольору. Додати паприку.
Промийте квашену капусту і за потреби відіжміть зайву рідину. Додайте в сковороду квашену капусту разом із лавровим листом. Гасити суміш під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин.
Поки квашена капуста кипить, приготуйте макарони. Закип'ятіть воду в каструлі, додайте сіль, а потім макарони. Готуйте час, який вказано на упаковці (зазвичай близько 9 хвилин). Відкиньте макарони на друшляк.
Як тільки квашена капуста буде готова, додайте в каструлю відварені макарони. Розмішайте добре. Додайте італійські трави та при необхідності відрегулюйте сіль. Нагрійте суміш ще 2-3 хвилини на слабкому вогні.
Макарони з квашеною капустою та копченою ковбасою готові до подачі. Насолоджуйтесь смачною та ситною їжею!
Читайте також:
Ніякого цукру та жодного оцту: як приготувати ідеальну квашену капусту перед святами
Прикмети, які перевірені роками: що не можна робити з грошима, щоб не спричинити бідність
Військовослужбовцям це потрібно знати: тепер відпустки даватимуть по-новому