Смачний рецепт макаронів з квашеною капустою та копченою ковбасою:

Інгредієнти (на 2 порції):

150 г макаронів.

100 г копчена ковбаса.

130 г квашеної капусти.

60 г цибулі.

1 зубчик часнику.

20 мл (1 столова ложка) олії.

Солити за смаком.

1/2 чайної ложки меленої паприки.

1 лавровий лист.

1/2 чайної ложки сушених італійських трав.

Інструкції:

Підготуйте інгредієнти: очистіть і дрібно наріжте цибулю та часник. Зніміть з копченої ковбаси оболонку та наріжте її шматочками середнього розміру.

Нагрійте олію на сковороді. Додайте ковбасу, цибулю та часник. Смажте на середньому вогні близько 5 хвилин, періодично помішуючи, до рум'яного кольору. Додати паприку.

Промийте квашену капусту і за потреби відіжміть зайву рідину. Додайте в сковороду квашену капусту разом із лавровим листом. Гасити суміш під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин.

Поки квашена капуста кипить, приготуйте макарони. Закип'ятіть воду в каструлі, додайте сіль, а потім макарони. Готуйте час, який вказано на упаковці (зазвичай близько 9 хвилин). Відкиньте макарони на друшляк.

Як тільки квашена капуста буде готова, додайте в каструлю відварені макарони. Розмішайте добре. Додайте італійські трави та при необхідності відрегулюйте сіль. Нагрійте суміш ще 2-3 хвилини на слабкому вогні.

Макарони з квашеною капустою та копченою ковбасою готові до подачі. Насолоджуйтесь смачною та ситною їжею!

Читайте також:

Ніякого цукру та жодного оцту: як приготувати ідеальну квашену капусту перед святами

Прикмети, які перевірені роками: що не можна робити з грошима, щоб не спричинити бідність

Військовослужбовцям це потрібно знати: тепер відпустки даватимуть по-новому