З помідорів зніміть шкірку. Зробити це досить просто. Також акуратно видаліть плодоніжки. У вас вийде м'якоть солоних помідорів із соком.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦибулю очистіть і наріжте довільними шматочками.
У чаші блендера з'єднайте очищені солоні помідори з соком і цибулю, що виділився з них.
Подрібніть з'єднані продукти до однорідного стану.
Зелень подрібніть. Часник очистіть.
Часник пропустіть через прес.
У томатну основу всипте сіль, чорний мелений перець, додайте подрібнену зелень, часник і олію.
Перемішайте. На сильному вогні доведіть до кипіння соус і проваріть при невеликому кипінні 20 хвилин.
Готовий соус перелийте в банку, дайте йому охолонути, накрийте кришкою та зберігайте в холодильнику до подачі.
Читайте також:
Це справжня насолода: рецепт соковитої свинини по-українськи у буряковому соусі