- Морква – 0,5 кг.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Рослинна олія - 100 мл.
- Часник - 5 часточок
- Оцет (9%) - 1 ст. л.
- Сахар — 1 ст. л.
- Розчин — 0,5 год. л.
- Коріандр – 1 ст. л.
- Солодка паприка – 1 ч. л.
- Перець гострий мелений — 1/2 ч. л.
Для корейської моркви наші виробники зробили спеціальні терки, які можна купити у будь-якому маркеті. Моркву натерти терці. До цього треба її почистити.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРозітріть у ступці сіль, цукор, зерна коріандру, солодку паприку з червоним меленим перцем. Можна придбати готову суміш хмелі-сунелі. У ній той же склад, може бути додана гвоздика.
Часник видавіть через прес.
Додайте часник та спеції до моркви. Потріть її руками, щоб вона пустила сік.
Цибулю потрібно нарізати як завгодно - часточками, кубиками, кільцями, вона використовуватиметься в самому салаті не буде. Його потрібно обсмажити в олії до коричневого кольору, але не чорного! А олію, де смажилася цибуля, гарячим вилити на моркву.
Додаємо оцет і ще раз добре розмішуємо корейську морквину.
Читайте також:
Один із найсмачніших і правильних рецептів: як приготувати капусту "Провансаль"
Запах буде просто жахливий: у якому посуді в жодному разі не можна готувати квашену капусту.