• Морква – 0,5 кг.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Рослинна олія - ​​100 мл.
  • Часник - 5 часточок
  • Оцет (9%) - 1 ст. л.
  • Сахар — 1 ст. л.
  • Розчин — 0,5 год. л.
  • Коріандр – 1 ст. л.
  • Солодка паприка – 1 ч. л.
  • Перець гострий мелений — 1/2 ч. л.

Для корейської моркви наші виробники зробили спеціальні терки, які можна купити у будь-якому маркеті. Моркву натерти терці. До цього треба її почистити.

Розітріть у ступці сіль, цукор, зерна коріандру, солодку паприку з червоним меленим перцем. Можна придбати готову суміш хмелі-сунелі. У ній той же склад, може бути додана гвоздика.

Часник видавіть через прес.

Додайте часник та спеції до моркви. Потріть її руками, щоб вона пустила сік.

Цибулю потрібно нарізати як завгодно - часточками, кубиками, кільцями, вона використовуватиметься в самому салаті не буде. Його потрібно обсмажити в олії до коричневого кольору, але не чорного! А олію, де смажилася цибуля, гарячим вилити на моркву.

Додаємо оцет і ще раз добре розмішуємо корейську морквину.

Читайте також:

Один із найсмачніших і правильних рецептів: як приготувати капусту "Провансаль"

Запах буде просто жахливий: у якому посуді в жодному разі не можна готувати квашену капусту.

Раніше їх загортали в папір і продавали в кожній електричці: рецепт ідеальних пиріжків з капустою із листкового тіста.