Курячі серця - це недорогий і доступний продукт, який при правильному приготуванні може стати справжнім кулінарним шедевром. Вони багаті на білки, вітаміни й мінерали, тому є хорошим джерелом харчування.

Детальніше про приготування курячих сердець з квасолею і рисом читайте в нашому матеріалі.

Для приготування курячих сердець з квасолею та рисом нам знадобиться:

  • 500 г курячих сердець
  • 200 г стручкової квасолі
  • 1 склянка рису
  • 2 помідори
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • сіль, перець, приправи до смаку

Спосіб приготування курячих сердець з квасолею та рисом:

  1. Для приготування курячих сердець з квасолею та рисом сердечки промиваємо, видаляємо плівки, прожилки та протоки. Якщо серця великі, їх можна розрізати навпіл або на чотири частини.
  2. Моркву та цибулю очищаємо та нарізаємо дрібним кубиком.
  3. У розігрітій олії обсмажуємо цибулю і моркву до м'якості.
  4. Додаємо до овочів серця і обсмажуємо, помішуючи, протягом 10 хвилин.
  5. Помідори миємо, видаляємо плодоніжку і подрібнюємо в блендері або натираємо на тертці.
  6. Додаємо до сердець томатну пасту, подрібнені помідори, сіль, перець та приправи до смаку. Перемішуємо і гасимо на повільному вогні під кришкою протягом 10 хвилин.
  7. Додаємо в сковороду стручкову квасолю і гасимо ще 5 хвилин.
  8. Рис промиваємо в холодній воді й додаємо до інших інгредієнтів для приготування курячих сердець з квасолею та рисом.
  9. Вливаємо в сковороду 200 мл гарячої води, перемішуємо та гасимо під кришкою протягом 20 хвилин.
  10. Зелень миємо і дрібно нарізаємо для курячих сердець з квасолею та рисом.
  11. Перед подачею посипаємо курячі серця з квасолею та рисом зеленню.

Читайте також:

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею

Виходять надзвичайно ніжними: рецепт курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі. Готуються у рукаві

Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою