Вино червоне міцне - 750 мл | ||
Апельсин – 1 шт. | ||
Сік апельсиновий - 400 мл | ||
Кориця - 2 палички | ||
Цукор (звичайний або коричневий) – 125 г (за смаком) |
З'єднати в каструлі вино, апельсиновий сік, палички кориці та цукор. Нагрівати на середньому вогні, помішуючи, поки|доки| цукор не розчиниться.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВимити апельсин, нарізати шматочками разом із шкіркою.
Додати в каструлю з напоєм шматочки апельсина.
Залишити апельсиновий глінтвейн на невеликому вогні на 10 хвилин|мінути|. Не давати глінтвейну закипіти, щоби алкоголь не випарувався!
Подавати апельсиновий глінтвейн відразу ж, гарячим, розлив напій у теплостійкий посуд. Апельсин та корицю можна залишити.