Салат Росолля в Естонії готують до будь-якого свята. На перший погляд, цей салат нагадує улюблений оселедець під шубою, до складу салату входять майже ті ж овочі та оселедці, але салат Росальє має свій, тільки йому притаманний смак. Спробуйте та переконайтесь самі.

Інгредієнти для "Традиційний естонський салат "Росілля" з оселедцем":

  • оселедець – 240 г;
  • картопля – 380 г;
  • буряк – 500 г;
  • морква – 150 г;
  • огірок маринований – 100 г;
  • цибуля ріпчаста - 40 г;
  • яйце куряче (маленькі) – 2 шт;
  • сіль (за смаком та бажанням) — 2-4 г
  • майонез (використовуйте свій улюблений майонез без добавок, так як це позначиться на смак салату.) - 200 г

важливо!

  • Кількість продуктів зазначена вже у звареному та очищеному вигляді.

Відварити та очистити овочі, яйця.

Всі інгредієнти – буряк, морква, картопля, яйце, цибуля та огірки – нарізати дрібним кубиком 5-7 мм.

Оселедець чистимо, звільняємо від кісток і теж ріжемо кубиками.

Цибулю нашаткувати, як можна дрібніше.

Насамкінець додайте в салат картопля і акуратно перемішайте, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.

На тарілку покладіть кілька шматочків оселедця, трохи червоної цибулі, одне перепелине яйце. Для прикраси - подрібнений кріп та зелена цибуля.

Читайте також:

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру

Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.

Спробувавши один раз, ви готуватимете його постійно: рецепт салату з корейської моркви, квасолі та ковбаси

Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею