Салат Росолля в Естонії готують до будь-якого свята. На перший погляд, цей салат нагадує улюблений оселедець під шубою, до складу салату входять майже ті ж овочі та оселедці, але салат Росальє має свій, тільки йому притаманний смак. Спробуйте та переконайтесь самі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти для "Традиційний естонський салат "Росілля" з оселедцем":
- оселедець – 240 г;
- картопля – 380 г;
- буряк – 500 г;
- морква – 150 г;
- огірок маринований – 100 г;
- цибуля ріпчаста - 40 г;
- яйце куряче (маленькі) – 2 шт;
- сіль (за смаком та бажанням) — 2-4 г
- майонез (використовуйте свій улюблений майонез без добавок, так як це позначиться на смак салату.) - 200 г
важливо!
- Кількість продуктів зазначена вже у звареному та очищеному вигляді.
Відварити та очистити овочі, яйця.
Всі інгредієнти – буряк, морква, картопля, яйце, цибуля та огірки – нарізати дрібним кубиком 5-7 мм.
Оселедець чистимо, звільняємо від кісток і теж ріжемо кубиками.
Цибулю нашаткувати, як можна дрібніше.
Насамкінець додайте в салат картопля і акуратно перемішайте, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
На тарілку покладіть кілька шматочків оселедця, трохи червоної цибулі, одне перепелине яйце. Для прикраси - подрібнений кріп та зелена цибуля.
Читайте також:
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру
Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.
Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею