складові
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- печериці свіжі 500 г;
- олія 1 ст. ложка;
- жирний сир 500 г;
- яйце 1 штука;
- сода ½ ч. ложки;
- соль 1 ч. ложка;
- вершкове масло|мастило| 50 г.
Помийте і дрібно наріжте печериці.
Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте гриби, доки не випарується рідина, приблизно 5 хвилин.
З'єднайте сир, яйце, соду та сіль. Пробийте занурювальним блендером у однорідну масу. Розтопіть вершкове масло|мастило| і вмішайте в сир.
У каструлі закип'ятіть воду. Поставте зверху миску з сиром так, щоб вона не торкалася рідини. Зменшити вогонь.
Готуйте, помішуючи, доки маса не почне плавитися. Ще раз пробийте блендером.
Додайте гриби і варіть сир до загусання приблизно 10-15 хвилин.
Перелийте в іншу ємність, накрийте харчовою плівкою та заберіть у холодильник мінімум на 1 годину.
Читайте також:
Це справді неземна насолода: рецепт авокадо, фаршированого курячим філе
Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі
Це справжній ресторанний шедевр: рецепт кальмарів, фаршированих грибами, рисом та сиром у духовці