складові

  • печериці свіжі 500 г;
  • олія 1 ст. ложка;
  • жирний сир 500 г;
  • яйце 1 штука;
  • сода ½ ч. ложки;
  • соль 1 ч. ложка;
  • вершкове масло|мастило| 50 г.

Помийте і дрібно наріжте печериці.

Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте гриби, доки не випарується рідина, приблизно 5 хвилин.

З'єднайте сир, яйце, соду та сіль. Пробийте занурювальним блендером у однорідну масу. Розтопіть вершкове масло|мастило| і вмішайте в сир.

У каструлі закип'ятіть воду. Поставте зверху миску з сиром так, щоб вона не торкалася рідини. Зменшити вогонь.

Готуйте, помішуючи, доки маса не почне плавитися. Ще раз пробийте блендером.

Додайте гриби і варіть сир до загусання приблизно 10-15 хвилин.

Перелийте в іншу ємність, накрийте харчовою плівкою та заберіть у холодильник мінімум на 1 годину.

Читайте також:

Це справді неземна насолода: рецепт авокадо, фаршированого курячим філе

Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі

Це справжній ресторанний шедевр: рецепт кальмарів, фаршированих грибами, рисом та сиром у духовці