Капуста пекінська - 200 г
Морква – 2 шт.
Цибуля зелена - 0,5 пучка
Часник молодий – 4-5 шт.
М'ята свіжа - 2-3 гілочки
Сир сулугуні – 100-120 г
Яйця – 2 шт.
Мука - 3 ст.л.
Сіль - щіпка
Вода - 50 мл
Олія - ​​для змащування пергаменту

важливо!

  • У запіканку можна додавати будь-яку зелень (м'яту, базилік, кінзу, петрушку).
  • Сир сулугуні можна замінити будь-яким твердим сиром.

Змішуємо сирі яйця, воду та сіль, додаємо рекомендовану кількість пшеничного борошна.

Робимо масу однорідною.

Шинкуємо пекінську капусту, вводимо в миску з яєчною масою.

Подрібнюємо моркву, додаємо до заготівлі.

На наступному етапі вводимо в масу подрібнену цибулю, м'яту та часник.

Доводимо заготівлю для овочевої запіканки до однорідності.

Виливаємо масу в чашу мультиварки, попередньо застеливши її промасленим папером (з нею легше буде діставати готову страву).

Нарізаємо сулугуні невеликими кубиками, викладаємо на яєчно-овочеву масу. Включаємо мультиварку та готуємо овочеву запіканку із сиром на режимі «Випічка».

Чекаємо на 20 хвилин.

Готову овочеву запіканку з сиром подаємо у будь-який час.
Читайте також: