Капуста пекінська - 200 г | ||
Морква – 2 шт. | ||
Цибуля зелена - 0,5 пучка | ||
Часник молодий – 4-5 шт. | ||
М'ята свіжа - 2-3 гілочки | ||
Сир сулугуні – 100-120 г | ||
Яйця – 2 шт. | ||
Мука - 3 ст.л. | ||
Сіль - щіпка | ||
Вода - 50 мл | ||
Олія - для змащування пергаменту |
важливо!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- У запіканку можна додавати будь-яку зелень (м'яту, базилік, кінзу, петрушку).
- Сир сулугуні можна замінити будь-яким твердим сиром.
Змішуємо сирі яйця, воду та сіль, додаємо рекомендовану кількість пшеничного борошна.
Робимо масу однорідною.
Шинкуємо пекінську капусту, вводимо в миску з яєчною масою.
Подрібнюємо моркву, додаємо до заготівлі.
Доводимо заготівлю для овочевої запіканки до однорідності.
Виливаємо масу в чашу мультиварки, попередньо застеливши її промасленим папером (з нею легше буде діставати готову страву).
Нарізаємо сулугуні невеликими кубиками, викладаємо на яєчно-овочеву масу. Включаємо мультиварку та готуємо овочеву запіканку із сиром на режимі «Випічка».
Чекаємо на 20 хвилин.