Що може бути більш привабливим, ніж соковиті та ніжні курячі котлети із сирною начинкою? Це страва, яка одразу викликає апетит і обіцяє незабутнє задоволення від кожного шматочка.

Докладніше про приготування ніжних та соковитих курячих котлет із сиром усередині читайте у нашому матеріалі.

Для приготування ніжних та соковитих курячих котлет із сиром усередині нам знадобиться:

- 500 г курячого філе
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 1 яйце
- 1/2 чашки сухарів
- 1/4 чашки молока
- 100 г твердого сиру (наприклад, чеддер або гауда)
- Сіль та перець за смаком
- Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування ніжних та соковитих курячих котлет із сиром усередині:

1. Підготуйте інгредієнти для ніжних та соковитих курячих котлет із сиром усередині. Очистіть і наріжте цибулину та часник дрібно. Сир натріть на великій тертці для ніжних та соковитих курячих котлет із сиром усередині.

2. У блендері або м'ясорубці подрібніть куряче філе до стану фаршу для ніжних та соковитих курячих котлет із сиром усередині. Якщо ви не маєте блендера або м'ясорубки, можете подрібнити філе вручну, використовуючи ніж.

3. У великій мисці з'єднайте курячий фарш з дрібно нарізаною цибулею, часником, яйцем, сухарями та молоком. Добре перемішайте до одержання однорідної маси. При необхідності додайте сіль та перець за смаком для ніжних та соковитих курячих котлет із сиром усередині.

4. Сформуйте невеликі овальні котлети з отриманої маси фаршу для ніжних та соковитих курячих котлет із сиром усередині.

5. Зробіть невелику заглибленість у центрі кожної котлети та помістіть у неї натертий сир. Закрийте сир м'ясною масою та акуратно сформуйте котлету в плоску форму, щоб начинка залишалася всередині.

6. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Смажте котлети з одного боку близько 5-7 хвилин, потім переверніть і смажте з іншого боку ще 5-7 хвилин або до золотистого кольору та готовності.

7. Подаємо соковиті курячі котлети з сирною гарячою начинкою в якості основної страви. Можна подати із соусом на вибір, картопляним пюре або овочевим гарніром. Смачного!

Читайте також:

Це неймовірно смачно: рецепт стейків з гарбуза з соєвим соусом та часником

Цей аромат зводив з розуму всю Одесу: рецепт єврейської вареної яєчні з помідорами

Їх хочеться їсти, навіть коли ви ситі: рецепт соковитих котлет із пекінською капустою