Готуючи щоденні прийоми їжі, ми завжди прагнемо різноманітності та оригінальності страв. Однак часом найприємнішими є рецепти, які прості в приготуванні, але при цьому смак і аромат у них забезпечені на сто відсотків. Наприклад, наш рецепт соковитих котлет з пекінською капустою спонукає вас приготувати шикарну страву, яка сподобається всім без винятку!

Докладніше про приготування соковитих котлет з пекінською капустою читайте у нашому матеріалі.

Для приготування соковитих котлет з пекінською капустою нам знадобиться:

  • 500 г фаршу
  • 300 г пекінської капусти
  • 150 г цибулі
  • 100 г батона
  • 250 мл молока
  • 300 г помідорів
  • 150 г сиру
  • 1 ст. сушених трав
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування соковитих котлет із пекінською капустою:

Натовкти капусту до дрібності, уникаючи пюреподібної консистенції для соковитих котлет з пекінською капустою.

Подрібнити цибулю до пюре або нарізати її дрібними шматочками для соковитих котлет з пекінської капустою.

Замочити батон у молоці, щоб він став м'яким та соковитим. Ретельно змішати фарш з капустою, цибулею та вичавленим батоном. Додати сіль та перець за смаком і добре перемішати для соковитих котлет із пекінською капустою.

Нарізати помідори на шматочки. Терти сир на дрібній тертці. Сформувати котлети з фаршу для приготування соковитих котлет із пекінською капустою.

Розмістити котлети на деку. На кожну котлету викласти помідори. Посипати соковиті котлети із пекінською капустою сушеними травами. Посипати соковиті котлети з пекінською капустою натертим сиром.

Поставити лист із соковитими котлетами з пекінською капустою в попередньо розігріту духовку.

Запікати соковиті котлети з пекінською капустою при температурі 180 градусів приблизно 40-45 хвилин. Дані соковиті котлети з пекінською капустою підходять до будь-якого гарніру і під будь-який напій - як алкогольний, так і безалкогольний. Смачного!

Читайте також:

Для тих, хто не хоче погладшати: рецепт смачних рибних котлет з сиром

Забута страва, яку готували наші бабусі: рецепт найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом

Раніше такі продавали навіть на зупинках: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом