Поєднання ніжного м'ясного фаршу і приготованого досконало рису всередині тонких і легких млинців утворює ідеальну начинку, яка здивує ваші смакові рецептори своїм багатством смакових нюансів.

Докладніше про те, як приготувати смачні млинці з м'ясним фаршем та рисом читайте у нашому матеріалі.

Для приготування найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом нам знадобиться:

- 150 г довгозернистого рису
- 300 г м'ясного фаршу
- 1 цибулина
- 30 мл нерафінованої соняшникової олії (+ 30 мл для тіста)
- Щіпка меленого перцю
- 1/4 чайної ложки солі (+ 1/4 чайної ложки для тіста)
- 3 яйця
- 200 мл молока
- 150 г борошна
- 20 г вершкового масла (для обсмажування млинців)

Спосіб приготування найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом:

Для приготування начинки для найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом слід почати з промивання 150 г довгозернистого рису. Рис потрібно ретельно промити під проточною водою та злити зайву воду.

Потім перекладіть рис для найсмачніших млинців з м'ясним фаршем і рисом у каструлю і залийте його достатньою кількістю холодної води, щоб рис повністю покритий. Варіть рис на середньому вогні, після закипання приблизно 12-15 хвилин, до повної готовності.

Відкиньте готовий рис на друшляк і дайте воді стекти для смачних млинців з м'ясним фаршем та рисом.

Поки рис готується, можна приготувати начинку для найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом. Візьміть 300 г м'ясного фаршу та очистіть одну цибулину. На розігрітій сковороді додайте 30 мл нерафінованої олії й дрібно наріжте цибулину. Обсмажте цибулю на сковороді протягом 1-2 хвилин для смачних млинців з м'ясним фаршем та рисом.

Потім додайте м'ясний фарш і готуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин, регулярно помішуючи. В кінці додайте щіпку меленого перцю та 1/4 чайної ложки солі.

Після цього додайте відварений рис до сковороди з м'ясною начинкою і добре перемішайте для смачних млинців з м'ясним фаршем і рисом.

Викладіть готову начинку в миску і залиште трохи охолонути.

Для приготування найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом розбийте 3 яйця в миску та збийте їх. Додайте 200 мл молока та 30 мл нерафінованої соняшникової олії. Потім додайте 1/4 чайної ложки солі та 150 г борошна. Добре перемішайте тісто за допомогою віночка або вилки, щоб досягти однорідного стану без грудочок.

Випікайте найсмачніші млинці з м'ясним фаршем та рисом на сковороді з обох боків. Складіть млинці в стопку.

На кожен готовий млинець викладіть пару ложок начинки й акуратно загорніть в конвертик, щоб вийшли смачні млинці з м'ясним фаршем і рисом.

Викладіть всі млинці на сковороду, додайте 20 г вершкового масла й обсмажте з двох сторін протягом 1-2 хвилин.

Готові млинці з м'ясом та рисом готові. Викладіть їх на блюдо та подавайте до столу. Таку соковиту та ароматну вечерю оцінять усі члени вашої родини.

Читайте також:

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом з авокадо та сиру

Раніше такі продавали навіть на зупинках: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом

Голодними ви точно не залишитеся: рецепт рагу з курячих сердець з квасолею і кукурудзою