- Лаваш тонкий 100 гр.;
- яйця 1 штука;
- Вершкове масло 20 гр.;
- Вода 200 мл;
- Сіль 0,5 чайн.л.
Два кола з лаваша повністю зануріть у підготовлену ємність із водою на пару секунд. Кола міцно приклеяться одне до одного. Це нам і потрібне.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВикладіть лаваш у сковороду на гарячу олію. Вогонь на плиті встановіть середній. Обсмажуйте лаваш з одного боку приблизно півхвилини.
Переверніть лаваш на інший бік.
Влийте прямо на лаваш у сковороді столову ложку води (ту ж, у якій замочувався лаваш). Будьте обережні, щоб не обпектися пором!
Змастіть лаваш частиною яєчної суміші за допомогою кулінарної кисті. Або столової ложки, якщо не хочете забруднити пензель.
Лопаткою переверніть лаваш вниз "яєчною" стороною. Увага! потрібна хороша сковорода, щоб яйце не пригоріло.
Знову додайте на заготівлю столову ложку води. І побоюйтеся утворюється від цієї гарячої пари.
Ще раз переверніть лаваш і поверніть його навпіл. Блюдо готове! Подавайте його гарячим.
Читайте також:
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем