Інгредієнти:

700-800 г свіжих огірків.

1/2 столової ложки солі.

1-2 столові ложки соєвого соусу.

2-3 столові ложки рисового оцту чи білого винного оцту.

2-3 столові ложки цукру.

Смажений кунжут (за смаком).

Додаткові доповнення:

Свіжий імбир (до смаку).

Водорості вакам (за смаком).

Кунжутна олія (за смаком).

Інструкції:

Почніть із підготовки основних інгредієнтів для японського салату з огірків «Суномоно».

Якщо ви хочете покращити смак або поживність, розгляньте можливість додавання додаткових інгредієнтів, таких як водорості вакамі, свіжий імбир або кунжутне масло.

Почнемо з тонкої нарізки огірків. Якщо ви використовуєте огірки з товстою шкіркою, ви можете очистити їх частково або повністю на власний розсуд.

Перемішайте скибочки огірка із сіллю та переконайтеся, що вони добре перемішані. Дайте їм постояти близько 5-7 хвилин, щоб огірки пустили сік.

Поки огірки відпочивають, приготуйте заправку салату. Змішайте соєвий соус, оцет та цукор, переконавшись, що цукор повністю розчинився. За бажанням ви можете додати тертий свіжий імбир або трохи кунжутної олії для надання аромату.

Як тільки огірки пустять сік, злийте з них воду та промийте холодною водою. Відіжміть зайву воду.

Залийте огірки приготовленою заправкою і ретельно перемішайте.

На завершення посипте салат підсмаженим насінням кунжуту.

Ваш японський салат із огірків «Суномоно» готовий до подачі. Його можна їсти відразу, але якщо дати йому постояти 15–30 хвилин, смаки зіллються, і страва стане ще смачнішою. Смачного!

Читайте також:

Церковне свято 12 вересня: цього дня потрібно обов'язково прибрати у квартирі

Вас обов'язково перевірять: що потрібно знати про перекази на картки та до чого готуватися

Порядки денний приходять по СМС на телефон: що потрібно знати і що вони означають