Котлети – це найпопулярніша та нескладна м'ясна страва, яку роблять з фаршу

Для того, щоб приготувати соковиті та запашні котлети по-польськи, необхідно взяти такі продукти:

  • 350 яловичого фаршу;
  • 120-220 г свинячого фаршу;
  • 1 скибочка черствого білого хліба;
  • 50-100 мл молока;
  • 1 невелика головка цибулі - дрібно нарізати;
  • 1 велике яйце - злегка збити;
  • сіль за смаком;
  • чорний мелений перець за смаком;
  • 1-2 ст. л. панірувальних сухарів;
  • кулінарний спрей або олія - ​​для змащування сковороди.

важливо!

  • М'ясо для котлет по-польськи найкраще брати свіжим, не замороженим, оскільки заморожений продукт має менш однорідну структуру через утворення кристалів льоду.

Насамперед потрібно у великій мисці замочити білий хліб у молоці до м'якості.

Далі додаємо яловичий і свинячий фарш, цибулю, яйце, сіль, мелений перець і ретельно перемішуємо інгредієнти. Якщо суміш надто гладка, додайте 1-2 ст.л. панірувальних сухарів.

3. Розділіть м'ясну суміш на 4-6 порцій та сформуйте з кожної порції котлету. Злегка збризкайте сковороду кулінарним спреєм або змастіть олією і акуратно обсмажте котлети на слабкому вогні до готовності. 4. Подавайте соковиті м'ясні котлети польською мовою з вашим улюбленим гарніром або зробіть свій власний польський гамбургер. Читайте також:

Їх будуть розхоплювати виделкою прямо зі сковорідки: рецепт незвичайних ніжних котлет із курячих сердець

Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи

Ох, ця тітка Циля: рецепт ситних єврейських котлет з моркви з панірувальними сухарями

І навіть цілої миски вам буде мало: рецепт рубаних курячих котлет із молодими помідорами