Котлети – це найпопулярніша та нескладна м'ясна страва, яку роблять з фаршу
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля того, щоб приготувати соковиті та запашні котлети по-польськи, необхідно взяти такі продукти:
- 350 яловичого фаршу;
- 120-220 г свинячого фаршу;
- 1 скибочка черствого білого хліба;
- 50-100 мл молока;
- 1 невелика головка цибулі - дрібно нарізати;
- 1 велике яйце - злегка збити;
- сіль за смаком;
- чорний мелений перець за смаком;
- 1-2 ст. л. панірувальних сухарів;
- кулінарний спрей або олія - для змащування сковороди.
важливо!
- М'ясо для котлет по-польськи найкраще брати свіжим, не замороженим, оскільки заморожений продукт має менш однорідну структуру через утворення кристалів льоду.
Насамперед потрібно у великій мисці замочити білий хліб у молоці до м'якості.
Далі додаємо яловичий і свинячий фарш, цибулю, яйце, сіль, мелений перець і ретельно перемішуємо інгредієнти. Якщо суміш надто гладка, додайте 1-2 ст.л. панірувальних сухарів.
3. Розділіть м'ясну суміш на 4-6 порцій та сформуйте з кожної порції котлету. Злегка збризкайте сковороду кулінарним спреєм або змастіть олією і акуратно обсмажте котлети на слабкому вогні до готовності. 4. Подавайте соковиті м'ясні котлети польською мовою з вашим улюбленим гарніром або зробіть свій власний польський гамбургер. Читайте також:
Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи
Ох, ця тітка Циля: рецепт ситних єврейських котлет з моркви з панірувальними сухарями
І навіть цілої миски вам буде мало: рецепт рубаних курячих котлет із молодими помідорами