Якщо є бажання здивувати рідних цікавим сніданком з незвичайною подачею, то неодмінно приготуйте смажені перстенькі кільця з ситною начинкою з курячого філе та грибів — і справа зроблена!

Отже, для приготування кілець з болгарського перцю з курячим філе та печерицями, необхідно взяти:

  • перець болгарський – 450 г (2 шт.);
  • куряче філе – 250 г (1 шт.);
  • печериці – 150 г;
  • цибуля ріпчаста - 90 г (1/2 шт.);
  • яйце – 1 шт.;
  • сметана – 1 ст. ложка;
  • крохмаль – 2 ст. ложки;
  • соєвий соус – 1 ст. ложка;
  • олія соняшникова для смаження - 80 мл;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком.

важливо!

  • Для такого сніданку слід брати перець середнього або великого розміру. У цьому випадку у вас вийде вирізати акуратні кружечки з овочів, начиняти які одне задоволення. Якщо ви не хочете витратити на цей процес багато часу, не зупиняйте свій вибір на маленьких плодах.

Солодкий м'ясистий перець потрібно вимити, зрізати кришечку з плодоніжкою і видалити внутрішні перегородки з насінням.

Нарізаємо перці кружечками однакової ширини приблизно товщиною близько 1 см.

Непридатні для кілець частини перцю (краю і м'якоть з кришечок) потрібно нарізати невеликими кубиками.

Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. З капелюшків печериць зніміть шкірку, з ніжок видаліть забруднення. Наріжте гриби кубиками приблизно такого ж розміру, як і цибуля.

У сковороді розігріваємо 20 мл соняшникової олії та викладаємо смажити нарізані цибулю, гриби та перець. На сильному вогні обсмажити вміст сковороди, часто перемішуючи, близько 7 хвилин.

Куряче філе вимийте і наріжте ножем якомога дрібніше, буквально порубайте у фарш.

У мисці з'єднайте рубаний курячий фарш, обсмажену цибулю, гриби та перець, яйце, крохмаль, соєвий соус, сметану, сіль та чорний мелений перець.

Перемішайте. Начинка для кілець готова.

Тепер у сковороді розігрійте рослинне масло, що залишилося, і викладете кілька кілець болгарського перцю.

Відразу в кільця викладіть начинку і розрівняйте поверхню, злегка утрамбовуючи.

Смажте перцю з начинкою на середньому вогні приблизно 4-5 хвилин. Потім переверніть. Накрийте кришкою сковороду і смажте вміст ще 3-4 хвилини з іншого боку.

У такий спосіб посмажте всі кільця з начинкою.

Смажені перця з курячо-грибною начинкою готові!

Подавайте такі незвичайні кільця до столу у гарячому вигляді. Страву можна подавати як з гарніром, так і гарячою закускою, наприклад зі сметаною.

Читайте також:

За один вечір захочеться відкривати по дві банки: салат із болгарського перцю по-чеськи

Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт особливої ​​аджики з молодих кабачків, помідорів та перцю

Від такої смакоти ви точно не відмовитеся: рецепт закусочних кексів на кефірі з сиром, огірками та болгарським перцем

Ви зрозумієте, що це краще аджики та кетчупу: рецепт ніжного джему з перцю та яблук