Якщо є бажання здивувати рідних цікавим сніданком з незвичайною подачею, то неодмінно приготуйте смажені перстенькі кільця з ситною начинкою з курячого філе та грибів — і справа зроблена!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, для приготування кілець з болгарського перцю з курячим філе та печерицями, необхідно взяти:
- перець болгарський – 450 г (2 шт.);
- куряче філе – 250 г (1 шт.);
- печериці – 150 г;
- цибуля ріпчаста - 90 г (1/2 шт.);
- яйце – 1 шт.;
- сметана – 1 ст. ложка;
- крохмаль – 2 ст. ложки;
- соєвий соус – 1 ст. ложка;
- олія соняшникова для смаження - 80 мл;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком.
важливо!
- Для такого сніданку слід брати перець середнього або великого розміру. У цьому випадку у вас вийде вирізати акуратні кружечки з овочів, начиняти які одне задоволення. Якщо ви не хочете витратити на цей процес багато часу, не зупиняйте свій вибір на маленьких плодах.
Солодкий м'ясистий перець потрібно вимити, зрізати кришечку з плодоніжкою і видалити внутрішні перегородки з насінням.
Нарізаємо перці кружечками однакової ширини приблизно товщиною близько 1 см.
Непридатні для кілець частини перцю (краю і м'якоть з кришечок) потрібно нарізати невеликими кубиками.
Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. З капелюшків печериць зніміть шкірку, з ніжок видаліть забруднення. Наріжте гриби кубиками приблизно такого ж розміру, як і цибуля.
У сковороді розігріваємо 20 мл соняшникової олії та викладаємо смажити нарізані цибулю, гриби та перець. На сильному вогні обсмажити вміст сковороди, часто перемішуючи, близько 7 хвилин.
Куряче філе вимийте і наріжте ножем якомога дрібніше, буквально порубайте у фарш.
У мисці з'єднайте рубаний курячий фарш, обсмажену цибулю, гриби та перець, яйце, крохмаль, соєвий соус, сметану, сіль та чорний мелений перець.
Перемішайте. Начинка для кілець готова.
Тепер у сковороді розігрійте рослинне масло, що залишилося, і викладете кілька кілець болгарського перцю.
Смажте перцю з начинкою на середньому вогні приблизно 4-5 хвилин. Потім переверніть. Накрийте кришкою сковороду і смажте вміст ще 3-4 хвилини з іншого боку.
У такий спосіб посмажте всі кільця з начинкою.
Смажені перця з курячо-грибною начинкою готові!
Подавайте такі незвичайні кільця до столу у гарячому вигляді. Страву можна подавати як з гарніром, так і гарячою закускою, наприклад зі сметаною.
Читайте також:
За один вечір захочеться відкривати по дві банки: салат із болгарського перцю по-чеськи
Ви зрозумієте, що це краще аджики та кетчупу: рецепт ніжного джему з перцю та яблук