• 12 ломт.
  • 200 г
  • 1 шт
  • 1 шт
  • 2 ст. л.
  • 1 шт
  • за смаком
  • чорний

Цибулю дрібно наріжте. Сир та картопля натріть на великій тертці. Усі інгредієнти змішайте.

Туди ж вбийте яйце, додайте сметану, поперчіть і посоліть. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.

Наріжте батон тонкими скибочками. На кожен шматочок кладіть начинку.

Розігрійте сковороду, влийте туди олію. Викладайте бутерброди начинкою донизу, обсмажуйте до рум'яного кольору.

Переверніть кожен бутерброд, обсмажте ще 1 хвилину.

Гарячі бутерброди з сиром та картоплею можна подавати до столу. Смачного!

Читайте також:

І для бутербродів, і під картоплю: рецепт смачної грибної ікри з печериць

Від них важко відмовитися: рецепт гарячих бутербродів із сиром, баклажаном та помідором

Ви закохаєтеся в цей сніданок: рецепт кабачково-морквяних бутербродів із сиром, запечених у мікрохвильовій печі

Розлітаються за хвилини: рецепт закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником