• помідори 2 кг;
  • яблука 200 г;
  • петрушка 2 гр.;
  • болгарський перець 300 г;
  • сіль 1 стол.ложка;
  • цукор 5 стол.ложок;
  • винний оцет білий (6%) 50 мл;
  • вода 3 л.

Помідори помити, петрушку та болгарський перець також ретельно промити під струменем води та дати їй стекти. Яблука помити, порізати на чотири частини та вийняти насіння.
У попередньо стерилізовані банки покласти помідори та яблука. Збоку в кожній банці для аромату покласти петрушку та скибочки болгарського перцю. Залити кожну банку окропом і за 10 хвилин його злити в каструлю. Повторіть процедуру 2 рази для надійності.
Налити в каструлю води, додати туди сіль та цукор, довести до кипіння. Цей розчин залити в банки, додати оцет туди і закрутити кришки. Банки акуратно загорнути у щось тепле, перевернути і поставити їх остигати на ніч.
Зберігати банки слід у прохолодному місці.

Читайте також:

Ліквідація Путіна: у розвідці розповіли, хто зможе це зробити

Повний блекаут у Криму: люди сидять без світла, почалася справжня паніка

Це переверне весь світ: японські вчені чекають на найважливіше повідомлення від інопланетян