Навчитися приготування смачних та апетитних страв завжди приємно, особливо коли це просто та швидко. Однією з таких страв є фаршировані кабачки із сиром та куркою. Це чудове поєднання соковитого кабачка, ароматного фаршу та ніжних спецій.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом фаршированих кабачків із сиром та куркою читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом фаршированих кабачків із сиром та куркою нам знадобиться:

  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Твердий сир – 70 г
  • Курячий фарш - 500 г
  • Яйце - 1 штука
  • Сметана – 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • мелений чорний перець - ½ ч. ложки
  • мелений мускатний горіх - ¼ ч. ложки
  • Кабачки - 3 штуки

Спосіб приготування страви за рецептом фаршированих кабачків із сиром та куркою:

1. Для фаршированих кабачків з сиром і куркою дрібно наріжте цибулю й обсмажте в сковороді з однією столовою ложкою олії до м'якості протягом 3-4 хвилин.

2. Пропустіть часник через часник або прес. Натріть сир на дрібній терці для фаршированих кабачків із сиром та куркою.

3. У великій мисці змішайте фарш з обсмаженою цибулею, часником, натертим сиром, яйцем та сметаною. Посоліть та додайте спеції за смаком. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.

4. Розігрійте духовку до 200 °C. Змастіть форму для випічки рослинним маслом, що залишилося.

5. Кабачки для фаршированих кабачків із сиром та куркою наріжте на шматочки висотою близько 4-5 см. За допомогою ложки видаліть м'якоть, залишивши дно завтовшки 2-3 мм.

6. Посоліть кабачки та викладіть їх у попередньо змащену форму. Заповніть кабачки приготованим фаршем для фаршированих кабачків із сиром та куркою.

7. Поставте форму з фаршированими кабачками із сиром та куркою у розігріту духовку та запікайте 30-35 хвилин.

Смачного!

Читайте також:

Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів

Захочеться закидати в рот одну за одною: рецепт закусочних верств з шинкою, стручковою квасолею та сиром

"Дамський спокусник": рецепт швидкого йогуртового кексу з вишнею та цедрою лимона