Навчитися приготування смачних та апетитних страв завжди приємно, особливо коли це просто та швидко. Однією з таких страв є фаршировані кабачки із сиром та куркою. Це чудове поєднання соковитого кабачка, ароматного фаршу та ніжних спецій.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом фаршированих кабачків із сиром та куркою читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом фаршированих кабачків із сиром та куркою нам знадобиться:
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія – 2 ст. ложки
- Часник - 2 зубчики
- Твердий сир – 70 г
- Курячий фарш - 500 г
- Яйце - 1 штука
- Сметана – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- мелений чорний перець - ½ ч. ложки
- мелений мускатний горіх - ¼ ч. ложки
- Кабачки - 3 штуки
Спосіб приготування страви за рецептом фаршированих кабачків із сиром та куркою:
1. Для фаршированих кабачків з сиром і куркою дрібно наріжте цибулю й обсмажте в сковороді з однією столовою ложкою олії до м'якості протягом 3-4 хвилин.
2. Пропустіть часник через часник або прес. Натріть сир на дрібній терці для фаршированих кабачків із сиром та куркою.
3. У великій мисці змішайте фарш з обсмаженою цибулею, часником, натертим сиром, яйцем та сметаною. Посоліть та додайте спеції за смаком. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.
4. Розігрійте духовку до 200 °C. Змастіть форму для випічки рослинним маслом, що залишилося.
5. Кабачки для фаршированих кабачків із сиром та куркою наріжте на шматочки висотою близько 4-5 см. За допомогою ложки видаліть м'якоть, залишивши дно завтовшки 2-3 мм.
6. Посоліть кабачки та викладіть їх у попередньо змащену форму. Заповніть кабачки приготованим фаршем для фаршированих кабачків із сиром та куркою.
7. Поставте форму з фаршированими кабачками із сиром та куркою у розігріту духовку та запікайте 30-35 хвилин.
Смачного!
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
"Дамський спокусник": рецепт швидкого йогуртового кексу з вишнею та цедрою лимона