У світі, де щодня важливо економити час, але при цьому не жертвувати якістю та смаком, поєднання простоти приготування та багатого смаку стає справжньою знахідкою. Одним із прикладів таких страв є закусочні слойки з шинкою, стручковою квасолею та сиром, які можна приготувати лише за кілька кроків.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом закусочних слойок з шинкою, стручковою квасолею та сиром, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом закусочних слойок з шинкою, стручковою квасолею та сиром, нам знадобиться:

Тісто листкове бездрожжове — 200 г
Шинка (нарізка) - 210 г (8 скибочок)
Сир твердий - 100 г
Квасоля стручкова (у нас заморожена) - 75 г
Гірчиця діжонська - 60 г (4 ст. ложки)
Яйце - 1 шт.
Вода - 1 ч. ложка
Сіль за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом закусочних слойок з шинкою, стручковою квасолею та сиром:

Готуємо необхідні продукти для закусочних слойок із шинкою, стручковою квасолею та сиром.
Заздалегідь дістаємо листкове тісто для закусочних слойок із шинкою, стручковою квасолею та сиром для розморожування.

Для початку приготування закусочних слойок з шинкою, стручковою квасолею та сиром, включаємо духовку та розігріваємо її до 220 градусів.

Потім тонко розкочуємо тісто для закусочних слойок з шинкою, стручковою квасолею і сиром, щоб вийшов прямокутний пласт.

Розрізаємо тісто для закусочних слойок з шинкою, стручковою квасолею та сиром на 8 однакових квадратів.

Ніжно змащуємо кожен шматочок тіста для закусочних слойок із шинкою, стручковою квасолею та сиром гірчицею.

На шар гірчиці акуратно викладаємо по скибочці шинки.

Ріжемо сир на скибочки та рівномірно розкладаємо їх поверх шинки.

Наступним кроком у приготуванні закусочних слойок із шинкою, стручковою квасолею та сиром, розподіляємо шматочки стручкової квасолі зверху сиру.

Тепер акуратно згортаємо тісто разом із начинкою, щоб утворилися трубочки, в яких стручки квасолі виявляться.

Підготовлений лист покриваємо пергаментним папером і викладаємо на нього наші трубочки.

Для приготування яєчної суміші розбиваємо яйце в маленьку ємність, додаємо 1 чайну ложку води й збиваємо все разом.

Змащуємо наші трубочки цією яєчною сумішшю.

Потім поміщаємо лист із закусочними слойками з шинкою, стручковою квасолею і сиром в попередньо розігріту духовку і випікаємо їх при 220 градусах приблизно 15 хвилин, або до золотистого кольору.

І ось, закусочні слойки з шинкою, стручковою квасолею та сиром уже готові!

Тепер залишається тільки викласти їх для подачі, і прикрасити оригінальні закусочні слойки з шинкою, стручковою квасолею та сиром на свій смак і розсуд.

Смачного!

Читайте також:

Спробувавши один раз, його хочеться ще й ще: рецепт картопляного пирога з куркою та печерицями

"Дамський спокусник": рецепт швидкого йогуртового кексу з вишнею та цедрою лимона

Перед цим вам не встояти: закуска з міні-перців із сирною начинкою та сосисками