Баклажани 2,5 кг
морква 1 шт (велика)
перець червоний пекучий 2 шт
кріп (подрібнений) 100 років
часник (дрібно порізаний) 3 головки
сухої гірчиці у зернах 1 ч. л. (З гіркою)
чорного меленого перцю 1 ч.л.
червоного меленого перцю 0,5 ч.л.
маринад
води 500 років
олія соняшникова 300 років
оцет 9% 100 років
сіль 2 ст.л.
цукор 100 років
лаврові листи, перець горошком чорний та запашний

Баклажани нарізати кубиками, не шкодуючи посолити, добре перемішати і залишити на 1 годину.
Маринад закип'ятити і опустити в нього віджаті баклажани і терту на корейській тертці моркву.
Готувати, помішуючи 20 хвилин.
В кінці додати приправи, подрібнений часник, зелень, гіркий червоний перець подрібнений. Все ретельно перемішати.
Банки стерилізовані.
Закатати та укутати під ковдру.

Читайте також:

Такий салат із баклажанів із "секретом" ви готуватимете щороку: рецепт на зиму

Неземна насолода: рецепт запечених баклажанів з грибами, шинкою та сиром

Без проблем подужайте відразу дві добавки: рецепт молодих баклажанів, фаршированих булгуром в овочевому соусі