| Баклажани | 2,5 кг |
|---|---|
| морква | 1 шт (велика) |
| перець червоний пекучий | 2 шт |
| кріп (подрібнений) | 100 років |
| часник (дрібно порізаний) | 3 головки |
| сухої гірчиці у зернах | 1 ч. л. (З гіркою) |
| чорного меленого перцю | 1 ч.л. |
| червоного меленого перцю | 0,5 ч.л. |
| маринад | |
| води | 500 років |
| олія соняшникова | 300 років |
| оцет 9% | 100 років |
| сіль | 2 ст.л. |
| цукор | 100 років |
| лаврові листи, перець горошком чорний та запашний | |
Баклажани нарізати кубиками, не шкодуючи посолити, добре перемішати і залишити на 1 годину.
Маринад закип'ятити і опустити в нього віджаті баклажани і терту на корейській тертці моркву.
Готувати, помішуючи 20 хвилин.
В кінці додати приправи, подрібнений часник, зелень, гіркий червоний перець подрібнений. Все ретельно перемішати.
Банки стерилізовані.
Закатати та укутати під ковдру.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧитайте також:
Такий салат із баклажанів із "секретом" ви готуватимете щороку: рецепт на зиму
Неземна насолода: рецепт запечених баклажанів з грибами, шинкою та сиром