Сьогодні ми хочемо поділитися з вами простим, але неповторним рецептом салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму. Це варіант заготівлі з оселедця, який обов'язково сподобається любителям морепродуктів. Таким чином ви зможете насолоджуватися смаком соковитих помідорів та ароматного оселедця у будь-яку пору року.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму, нам знадобиться:

  • Оселедець – 2 кг
  • Помідори – 4 кг
  • Морква – 1.5 кг
  • Цибуля – 1 кг
  • Цукор – 16 ст. л.
  • Соль – 3.5 ст. л.
  • Рослинна олія – 0.5 склянки
  • Спеції та приправи – 1 ч. л.
  • Оцет – 2.5 ст.

Спосіб приготування страви за рецептом салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму:

1. Спочатку для салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму, очистіть помідори від шкірки і покладіть їх у блендер.

2. Натріть моркву на тертці й наріжте цибулю кільцями. Потім протушкуйте ці овочі разом близько години на слабкому вогні, щоб вони стали м'якими та набули ніжного смаку.

3. Після гасіння овочів, додайте спеції та порційно нарізаний оселедець для салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму. Підберіть спеції на свій смак і додайте трохи цукру, солі та олії для надання додаткового аромату.

4. Продовжуйте тушкувати салат із помідорами, цибулею та оселедцем на зиму ще приблизно годину, щоб усі інгредієнти добре просочилися один одним і набули глибокого смаку.

5. За дві хвилини до кінця приготування, влийте оцет, щоб додати трохи кислинки. Перемішайте і закатайте салат з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму, в заздалегідь стерилізовані банки, щоб салат з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму, довго зберігав свіжий смак та аромат.

Тепер у вас є унікальний салат з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму, який можна подавати просто так, з різними гарнірами або використовувати як закуску. Насолоджуйтеся яскравими смаками та унікальністю цієї страви. Смачного!

Читайте також:

Ви будете хвалитися цим рецептом: закриваємо хрусткі огірочки на зиму з чорною смородиною

Ви не пошкодуєте, якщо спробуєте: рецепт кабачкової ікри із запеченими в рукаві овочами

Секрет цієї страви проситимуть навіть сусіди: рецепт овочевих голубців на зиму. Закриваються у маленьких баночках