Якщо ви вже перепробували всі рецепти консервації помідорів, тепер саме випробувати старовинний німецький рецепт маринованих помідорів. Додавання яблука до консервації здивує ваші смакові рецептори.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, що нам знадобиться для приготування маринованих помідорів за німецьким рецептом (розрахунок на 7 порцій):
Помідори 700-800 Грам (скільки увійде до банку)
Яблука - 1 штука
Болгарський перець – 1 штука
Оцет 9% - 50 мілілітрів
Сіль – 1 ст. ложка
Цукор – 5 ст. ложок
Петрушка - 2 грами
Процес приготування маринованих помідорів по-німецьки:
Спочатку миємо помідори та протираємо їх від води. Далі візьміть солодкий перець, очистіть його від насіння та наріжте великими смужками.
Далі миємо яблуко і позбавляємо його серцевини, потім нарізаємо його слайсами.
Після цього беремо наші банки для консервації, миємо та стерилізуємо.
Наповніть банку помідорами та яблуками, додайте солодкий перець. Залийте в банку крутий окріп. Залишіть помідори пропарити на 15 хвилин. Через деякий час воду злийте в каструлю, прокип'ятіть і знову поверніть у банку на 15 хвилин.
Через хвилин 10 злийте в каструлю воду востаннє, додайте сіль, цукор та оцет. Проваріть хвилину маринад і залийте в банку назад. Закатайте одразу томати і поставте дном нагору, укутайте і залиште на добу.
Читайте також:
Захочеться з'їсти одразу всю банку: рецепт молодих консервованих баклажанів у томатному соку
Це кара небесна: у Росії прорвало величезну дамбу, затоплює міста та селища