Всі досвідчені господині чудово знають, що приготування аджики – це дуже довгий процес. Сьогодні ми розповімо вам, як можна приготувати дуже швидку та не менш смачну аджику. Так роблять на Кавказі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, що нам знадобиться для приготування зеленої аджики за кавказьким рецептом:
Перець зелений (гострий, свіжий, довгий) - 4 шт.
Кінза (свіжа) - 4 пуч.
Часник (очищений, свіжий) – 8-10 зуб.
Сіль (приблизно, без гірки) – 1 ст. л.
Процес приготування зеленої аджики за кавказьким рецептом:
Приготувати усі інгредієнти.
Очистити часник, видалити насіння з перців.
Скласти все в блендер і перемолоти. Можна пропустити через м'ясорубку.
Тепер треба все добре посолити. Приблизно 1 столова ложка без верху. Якщо довго зберігати не збираєтеся, солі можна і менше. Сміливо спробуйте!
Готову аджику можна розкласти по баночках для консервації та вживати її взимку. Можна дати їй настоятися буквально день-два і подавати вже під будь-які м'ясні страви.
До речі, зелена аджика по кавказькому рецепту чудово поєднується з макаронами.
Загалом, пробуйте, експериментуйте та насолоджуйтесь!
Читайте також:
Три в одному: рецепт ніжної закуски з баклажанів, помідорів та перцю на зиму
Обов'язково зробіть це у серпні, щоб яблука не гнили та були солодкими