Приготуємо щось по-справжньому унікальне - ситний пиріг з лаваша з капустою, яйцем і сметаною! Цей рецепт обіцяє стати дивовижним додатком до вашого обіду чи вечері. Поєднання свіжих овочів, смачних спецій та лаваша створить неповторний смаковий букет!

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом ситного пирога з лаваша з капустою, яйцем та сметаною, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною, нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною:

Для приготування апетитної начинки для страви за рецептом ситного пирога з лаваша з капустою, яйцем і сметаною попередньо очистіть моркву та цибулю, і подрібніть їх дрібно. Розігрійте невелику кількість олії на сковороді та ніжно обсмажте цибулю та моркву до м'якості для страви за рецептом ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною. Тонко нашаткуйте капусту і додайте її до смачних овочів на сковороду. Під кришкою тушкуйте капусту, регулярно помішуючи, поки вона не досягне потрібної готовності. Не забудьте приправити капусту сіллю на ваш смак. Важливо стежити за капустою, щоб вона не пригоріла, адже саме вона створить розкішний зовнішній вигляд усієї страви за рецептом ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною.

Для приготування ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем і сметаною вам знадобляться 2-3 аркуші лавашу. Якщо лаваш дуже довгий, розріжте його на рівні прямокутні шматочки. Якщо у вас вже є листи лаваша для ситного пирога з капустою, яйцем і сметаною, переконайтеся, що вони однакового розміру. Викладіть капустяну начинку на лист лаваша і поверніть його в рулет. Потім наріжте рулет на шматочки трохи менше, ніж розмір форми, в якій ви запікатимете пиріг. Змастіть форму олією і обережно викладіть нарізаний лаваш з капустяною начинкою всередину форми.

Збийте яйця, додайте сметану, молоко та трохи солі для ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною. Ретельно перемішайте масу до однорідної консистенції.

Акуратно залийте шматочки лаваша з капустяною начинкою яєчно-молочною сумішшю усередині форми. Поставте ситний пиріг з лавашу з капустою, яйцем і сметаною в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Точний час приготування може незначно змінюватись в залежності від особливостей вашої духовки.

Витягніть готовий ситний пиріг з лаваша з капустою, яйцем і сметаною з духовки і дайте йому трохи охолонути. Подавайте у теплому вигляді, нарізавши його на порційні шматочки. Смачного!

Читайте також:

І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками

Ви постійно бігатимете до холодильника: рецепт закусочного сала в часниковому маринаді

Ви не відрізните їх від грибів: закриваємо мариновані кабачки на зиму за бабусиним способом