Томатний суп з м'ясним фаршем та яблуком сподобається навіть дітям. І варто сказати, що нічого іншого ви готувати більше не будете.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати томатний суп з м'ясним фаршем та яблуком читайте у нашому матеріалі.
Для приготування томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком нам знадобиться:
– 1,2 л води
– 4-5 помідорів
– 1 ст. ложка олії
- 250 г фаршу
- 2 ст. ложки томатної пасти
- 2-3 картоплі
- 1 велика цибуля
- 1 яблуко
- 2 зубчики часнику
- 1 чайна ложка каррі
- 1 чайна ложка імбиру
- Сіль і перець за смаком
- За бажанням: 1 чайна ложка цукру
- Свіжа петрушка для прикрас
Спосіб приготування томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком:
1. У великій каструлі довести 1,2 л води до кипіння.
2. Надрізати шкірку помідорів навхрест, опустити їх на 1 хвилину в окріп, зняти шкірку і нарізати м'якоть помідорів невеликими шматочками.
3. У сковороді розігріти 1 ст. ложку олії і обсмажити фарш, розбиваючи великі грудочки, приблизно 5 хвилин. Якщо фарш досить жирний, можна обсмажити без додавання олії.
4. До фаршу додати помідори та томатну пасту. Перемішувати та обсмажувати на невеликому вогні ще 3-4 хвилини.
5. Очистити та нарізати картоплю невеликими шматочками.
6. Покласти картоплю в киплячу воду і варити 10 хвилин|мінути|.
7. Очистити та нарізати цибулю маленькими кубиками. Очистити яблуко від шкірки та насіння, також нарізати маленькими кубиками.
8. У другій сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинної олії і обсмажити цибулю близько 5 хвилин, до м'якості та легкої золотистості.
9. Очистити часник та подрібнити ножем для томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком.
10. У сковороду з цибулею додати яблуко, посипати каррі, імбир і подрібнений часник. Перемішувати та обсмажувати всі разом близько 3 хвилин.
11. До картоплі в каструлі додати фарш з помідорами та цибулею з яблуком для томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком.
12. Суп посолити і поперчити до смаку. За бажанням додати цукор.
13. Варити томатний суп із фаршем та яблуком ще 10 хвилин.
14. Помити зелень петрушки та дрібно нарізати.
15. Розлити суп з м'ясним фаршем, помідорами і яблуком по тарілках і в кожну порцію додати подрібнену петрушку.
16. Приємного апетиту! Насолоджуйтесь томатним супом з м'ясним фаршем, помідорами та яблуком, який приготовлений з любов'ю та увагою до деталей.
Читайте також:
Сім'я буде їсти це банками: рецепт кабачкової аджики на зиму
Соковитий фарш і багато моркви з цибулею: рецепт пишних пиріжків, які так і просяться до рота