Томатний суп з м'ясним фаршем та яблуком сподобається навіть дітям. І варто сказати, що нічого іншого ви готувати більше не будете.

Докладніше про те, як приготувати томатний суп з м'ясним фаршем та яблуком читайте у нашому матеріалі.

Для приготування томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком нам знадобиться:

– 1,2 л води
– 4-5 помідорів
– 1 ст. ложка олії
- 250 г фаршу
- 2 ст. ложки томатної пасти
- 2-3 картоплі
- 1 велика цибуля
- 1 яблуко
- 2 зубчики часнику
- 1 чайна ложка каррі
- 1 чайна ложка імбиру
- Сіль і перець за смаком
- За бажанням: 1 чайна ложка цукру
- Свіжа петрушка для прикрас

Спосіб приготування томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком:

1. У великій каструлі довести 1,2 л води до кипіння.

2. Надрізати шкірку помідорів навхрест, опустити їх на 1 хвилину в окріп, зняти шкірку і нарізати м'якоть помідорів невеликими шматочками.

3. У сковороді розігріти 1 ст. ложку олії і обсмажити фарш, розбиваючи великі грудочки, приблизно 5 хвилин. Якщо фарш досить жирний, можна обсмажити без додавання олії.

4. До фаршу додати помідори та томатну пасту. Перемішувати та обсмажувати на невеликому вогні ще 3-4 хвилини.

5. Очистити та нарізати картоплю невеликими шматочками.

6. Покласти картоплю в киплячу воду і варити 10 хвилин|мінути|.

7. Очистити та нарізати цибулю маленькими кубиками. Очистити яблуко від шкірки та насіння, також нарізати маленькими кубиками.

8. У другій сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинної олії і обсмажити цибулю близько 5 хвилин, до м'якості та легкої золотистості.

9. Очистити часник та подрібнити ножем для томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком.

10. У сковороду з цибулею додати яблуко, посипати каррі, імбир і подрібнений часник. Перемішувати та обсмажувати всі разом близько 3 хвилин.

11. До картоплі в каструлі додати фарш з помідорами та цибулею з яблуком для томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком.

12. Суп посолити і поперчити до смаку. За бажанням додати цукор.

13. Варити томатний суп із фаршем та яблуком ще 10 хвилин.

14. Помити зелень петрушки та дрібно нарізати.

15. Розлити суп з м'ясним фаршем, помідорами і яблуком по тарілках і в кожну порцію додати подрібнену петрушку.

16. Приємного апетиту! Насолоджуйтесь томатним супом з м'ясним фаршем, помідорами та яблуком, який приготовлений з любов'ю та увагою до деталей.

Читайте також:

Сім'я буде їсти це банками: рецепт кабачкової аджики на зиму

Соковитий фарш і багато моркви з цибулею: рецепт пишних пиріжків, які так і просяться до рота

Ви закриватимете по 10 банок: рецепт апетитних молодих помідорів у часниковому соусі з болгарським перцем