Незвичайна закуска за рецептом маринованих кавунових скорин на зиму полонить ваше серце і смакові рецептори надовго.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати закуску за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму читайте у нашому матеріалі.
Для приготування закуски за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму нам знадобиться:
- Кавун 2500 г
- Сіль 3 ст. ложки
- Вода 1750 мл
- Лимон ½ штуки
- Цукор 200 г
- Білий винний або яблучний оцет 250 мл
- Мікс спецій для маринування 2 ч. ложки
- Чорний перець горошком ½ ч. ложки
- Кориця 1 паличка
Для приготування закуски за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму спочатку очистіть кірки від зеленої шкірки і рожевої м'якоті. Наріжте їх невеликими шматочками для закуски за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму.
Потім розчиніть сіль у 750 мл води. Залийте кавунові кірки розсолом, добре перемішайте, накрийте кришкою або плівкою та заберіть у холодильник на добу.
Після добового витримування злийте розсіл і промийте кірки водою. Залишіть їх у друшляку, щоб стекла рідина.
Далі наріжте лимон скибочками і видаліть кісточки для закуски за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму.
Змішайте літр води з цукром, оцтом та спеціями, які призначені для маринування. Додайте кавунові кірки, горошини перцю, корицю та скибочки лимона.
Доведіть суміш до кипіння і час від часу помішуючи, варіть на помірному вогні протягом півгодини.
Розкладіть кавунові кірки по стерилізованих банках і залийте маринадом. Закатайте кришками, переверніть банки, укутайте та остудіть. Зберігайте приготовлені кавунові кірки у прохолодному місці.
Читайте також:
Смакування для всієї родини: рецепт кабачкового рулету з ніжним сиром і часником
Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати