Смачний, корисний та ситний паштет із квасолі з авокадо можна подавати як закуску або використовувати для бутербродів. Для вегетаріанців такий паштет і зовсім незамінна страва.

Інгредієнти для "Паштет з квасолі та авокадо":

  • квасоля консервована - 1 бан.;
  • авокадо - 1 шт;
  • сік лимонний – за смаком;
  • паприка солодка – за смаком;
  • коріандр – за смаком;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний – за смаком;
  • майонез – за смаком;
  • петрушка – за смаком.

З квасолі злийте рідину, але не поспішайте її вилити.

З авокадо потрібно видалити кісточку, м'якоть вискоблить ложкою.

Додайте квасолю, сік лимона, пару гілочок нарізаної петрушки, спеції, майонез, вирівняйте на смак. Тут жодних точних пропорцій немає, готуйте на смак, який вас влаштує.

У чашу блендера або чашку скласти всі інгредієнти: квасоля, м'яке авокадо, спеції і рубану зелень.

Збити масу занурювальним блендером або блендером до стану пасти. Додайте 2-3 столові ложки води від консервованої квасолі. Густоту паштету регулюйте до смаку.

Паштет охолодіть, заберіть на 40 хвилин у холодильник.

Зберігається у холодильнику такий паштет 2 дні. Дуже смачно з хрумкою випічкою - круасани або шарування.

Читайте також: