Продукти
Фарш яловичий - 460 г
Яйця - 3 шт.
Шинка - 100 г
Сир тостовий (чеддер) - 120 г (4 шматочки)
Перець солодкий болгарський – 115 г (0,5 шт.)
Кріп свіжий - 20 г
Олія - ​​15 мл
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки
Паприка (мелена або пластівцями) - 0,5 ч. ложки
Трави сушені італійські - 0,5 ч. ложки
Соль — 1 ч. ложка

Розбиваємо в миску яйця, солимо, перчимо і розбовтуємо до однорідності. Додаємо нарізаний дрібним кубиком перець, шинку кубиком і подрібнений кріп.

Виливаємо яєчну масу на розігріту з олією сковороду і смажимо по 3-4 хвилини з кожного боку, до готовності.

Далі в м'ясний фарш всипаємо сіль, перець, паприку та сушені трави. Фарш вимішуємо до однорідності та відбиваємо кілька разів.

На робочій поверхні розстеляємо пергаментний папір, змащуємо 1 ч. ложкою олії. На пергамент викладаємо фарш і розрівнюємо його квадратний пласт.

Зверху викладаємо квадратики тостового сиру.

Омлет згортаємо в щільну трубочку і викладаємо край фаршу з сиром.

Згортаємо фарш із начинкою в досить щільний рулет і загортаємо в пергаментний папір. Викладаємо м'ясний рулет у форму.

Відправляємо в духовку розігріту до 180-200 градусів і запікаємо протягом 45 хвилин до готовності м'яса.

Після приготування м'ясний рулет виймаємо з духовки, накриваємо фольгою або кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на 10-15 хвилин - даємо трохи охолонути і наповнитися парою для більшої соковитості.

Нарізаємо рулет порційними шматочками та подаємо до столу в теплому або холодному вигляді.

Читайте також:

Як же хочеться їх скуштувати: рецепт кабачкових млинців з куркою та сметаною

Це райська насолода: рецепт ніжних лінивих вареників з сиром та вишнею