Продукти | ||
Фарш яловичий - 460 г | ||
Яйця - 3 шт. | ||
Шинка - 100 г | ||
Сир тостовий (чеддер) - 120 г (4 шматочки) | ||
Перець солодкий болгарський – 115 г (0,5 шт.) | ||
Кріп свіжий - 20 г | ||
Олія - 15 мл | ||
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки | ||
Паприка (мелена або пластівцями) - 0,5 ч. ложки | ||
Трави сушені італійські - 0,5 ч. ложки | ||
Соль — 1 ч. ложка |
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРозбиваємо в миску яйця, солимо, перчимо і розбовтуємо до однорідності. Додаємо нарізаний дрібним кубиком перець, шинку кубиком і подрібнений кріп.
Далі в м'ясний фарш всипаємо сіль, перець, паприку та сушені трави. Фарш вимішуємо до однорідності та відбиваємо кілька разів.
На робочій поверхні розстеляємо пергаментний папір, змащуємо 1 ч. ложкою олії. На пергамент викладаємо фарш і розрівнюємо його квадратний пласт.
Омлет згортаємо в щільну трубочку і викладаємо край фаршу з сиром.
Згортаємо фарш із начинкою в досить щільний рулет і загортаємо в пергаментний папір. Викладаємо м'ясний рулет у форму.
Відправляємо в духовку розігріту до 180-200 градусів і запікаємо протягом 45 хвилин до готовності м'яса.
Після приготування м'ясний рулет виймаємо з духовки, накриваємо фольгою або кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на 10-15 хвилин - даємо трохи охолонути і наповнитися парою для більшої соковитості.
Нарізаємо рулет порційними шматочками та подаємо до столу в теплому або холодному вигляді.
Читайте також:
Як же хочеться їх скуштувати: рецепт кабачкових млинців з куркою та сметаною
Це райська насолода: рецепт ніжних лінивих вареників з сиром та вишнею