Продукти (на 3 порції)
Кабачки - 400 г
Курячі серця - 500 г
Морква – 140 г
Цибуля ріпчаста - 125 г
Сметана – 60 г (2-3 ст. ложки)
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки
Олія - ​​45 мл (3 ст. ложки)
Приправа (сушені томати з часником) – 1 ч. ложка

Курячі серця потрібно промити, очистити від великих судин, згустків крові та зайвого жиру.

Далі розрізаємо кожне серце на 2 частини. Субпродукти в сотейнику заливаємо водою, доводимо до кипіння, солимо (1 ч. ложка). Варити на невеликому вогні 30 хвилин.

Поки варяться сердечки, потрібно очистити моркву та цибулю. Цибулю нарізати маленькими кубиками, моркву натерти на великій тертці.

У кабачка відрізати хвостики, тонку шкірку можна залишити. М'якуш нарізати невеликими кубиками.

У сковороді розігріти олію, викласти цибулю та моркву. Обсмажити на середньому вогні 5-7 хвилин до м'якості.

Додати кабачки. Обсмажити 2-3 хвилини.

Курячі серця відкинути на друшляк. Потім відправити до сковороди до овочів. Додати сіль (1/2 ч. ложки), перець, приправу. Перемішати.

Гасити під кришкою на середньому вогні 5 хвилин. Потім додати|добавляти| сметану. Перемішати та гасити ще 3-5 хвилин.