Кабачкове пюре з картоплею, цибулею та зеленню стане вашим улюбленим кабачковим пюре цього сезону!

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню:

Для приготування апетитного кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню слід почати з ретельного промивання кабачка у проточній воді, щоб видалити можливі забруднення. Потім для кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню слід відрізати хвостики з двох сторін та нарізати кабачок на невеликі кубики. Готові кабачки для кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню перекладаються в каструлю, в якій готуватиметься пюре.

Далі необхідно очистити та нарізати картоплю на шматочки, які потім додаються в каструлю до кабачка. Цибулю і моркву також слід очистити й нарізати на шматочки, не звертаючи уваги на їх розмір, оскільки після варіння всі овочі будуть подрібнені.

На гарячій сковороді необхідно обсмажити цибулю та моркву у невеликій кількості рослинної олії протягом 2-3 хвилин. Потім обсмажені овочі додаються до каструлі з кабачками. Важливо для кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню вибрати правильну каструлю, і про матеріал і розмір можна прочитати у відповідній статті, посилання на яку представлено в кінці даного рецепту.

Наступним кроком для приготування кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню необхідно залити овочі водою та додати вершки в каструлю. Рідина має майже покрити всі овочі. Каструлю ставлять на вогонь та доводять до кипіння. Овочі варяться протягом 15 хвилин, а потім у пюре додається сіль та спеції, підібрані за смаком. Деякі ароматні трави можуть бути відмінними спеціями для кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню.

Коли овочі для кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню зваряться, половина рідини відливається з каструлі. Всі овочі розмішуються за допомогою товкача. Потім додається вершкове масло та часник, пропущений через прес. Щоб досягти бажаної консистенції кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню, залишки рідини додаються поступово.

Чудове кабачкове пюре з картоплею, цибулею та зеленню готове! Для більш однорідної консистенції можна скористатися блендером. Доповніть його свіжою зеленню та подавайте до столу. Таке кабачкове пюре з картоплею, цибулею та зеленню є чудовим гарніром до багатьох страв. Смачного!

Читайте також:

Ви всю зиму не купуватимете морквину: рецепт зимової заготівлі з морквяного бадилля

Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами

Насолода вам забезпечена: рецепт "ледачих" голубців, які готуються в лаваші