Цей рецепт точно врятує, коли на порозі несподівані гості. Огірки можна подати на стіл відразу після приготування або витримати у холодильнику близько 1 години.
Ніхто не заперечуватиме, що малосольні огірочки - це не тільки відмінна страва для повсякденного меню, але і для святкового застілля. До речі, якщо бажання поласувати смачними малосольними огірками, що хрумтять, з'явилося раптово, то можна зробити їх буквально за годину. Такий спосіб дуже зручний, адже не потрібно возитися з банками та каструлями.
Отже, для того щоб приготувати дуже швидкі малосольні огірки "Трясуни", знадобиться мінімальний набір продуктів:
огірок 1 кг;
пучок кропу;
часник 2-3 зубчики;
соль 1.5 ст.л
На самому початку огірки потрібно помістити в холодну воду на 15 хвилин - це зробить їх соковитими та хрусткими.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!