М'ясо з хлібом по-єврейськи - це густа м'ясна юшка, яка вражає багатим смаком з невеликою кислинкою та ароматом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування не зовсім звичайної страви єврейської кухні "м'ясо-хліб" знадобляться такі продукти:
- яловичина 600 г;
- цибуля ріпчаста 200 г;
- часник 2 зубчики;
- помідори – 0,5 штуки;
- томатная паста 1 ст.л.;
- хліб житній 4 шматки;
- сливи 3 штуки;
- родзинки без кісточок 1 жменя;
- лавровий лист 2 штуки;
- перець запашний 3 штуки;
- перець горошком 3 штуки;
- сіль за смаком;
- вода 0,5 л.
- олія для смаження 2 ст. л.
Помідор нарізати. Томатну пасту заморожую після відкриття банки у формах для льоду або у міні-формочках для випічки.
Влити воду (кількість може бути більшою, якщо багато википить) і додати помідор з томатною пастою.
Перемішати, щоб хліб був повністю просочений, і томити під кришкою 1,5-2 години.
Хліб у результаті ви не побачите і не відчуєте, він віддав усі соусу.
Отже, млосне м'ясо готове. Подаємо зі свіжими овочами та зеленню.