Дуже смачна та оригінальна закуска зі слив! Тут є все і легка кислинка, що переходить у ніжно-пекучу пікантність, і аромат букету спецій. Спробуйте приготувати і чоловікам така закуска обов'язково сподобається!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти для "Закуска зі слив по-грузинськи":
- сливи 500 г;
- цибулина великі 3 шт.;
- зубчик чеснока 3-5 шт;
- олія 20 мл;
- червоний гострий перець 1 дріб.;
- оцет 9% 2 ст. л.;
- сіль за смаком.
Сливи (відмінно підходить сорт "Вугорка") миємо та видаляємо кісточки. Нарізаємо соломкою.
Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажувати на олії.
Додати скибочками порізані сливи і гасити 3-5 хвилин.
Додати сіль, пресований часник та перець. Додати оцет і перемішати.
Перекласти у чисті банки.
Якщо плануєте зберегти закуску до зими, розфасовуємо по стирилізованих баночках і ставимо в гарячу воду для стерилізації на 5-7 хвилин з моменту закипання.
Закочуємо і кутаємо до повного остигання.
Тримати мариновані сливи з цибулею "по-грузинськи" потрібно у холоді.
Читайте також:
Рецепт маринованих помідорів надзвичайно: обов'язково спробуйте додати цей секрет
Захочеться ще й ще: рецепт швидких маринованих кабачків із болгарським перцем
Хрумка та з гостринкою: рецепт маринованої редиски на зиму. Такої закуски ви не куштували