-
Сало 1 кг
-
Часник, головка2 шт.
-
Чорний перець3 ст. л.
Розсіл
- цибуля, лушпиння за смаком;
- чорнослив 5 шт.;
- лавровий лист 2 шт.;
- сіль 200 г;
- цукор 2 ст. л.;
- вода 1 л.
Інгредієнти для розсолу необхідно залити водою, поставити на вогонь та довести до кипіння.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВимийте та обсушіть сало паперовими рушниками, розріжте на 2 частини. Покладіть його в маринад та готуйте 25 хвилин на середньому вогні. Після цього залиште сало охолоджуватися в розсолі протягом ночі.
Часник та перець подрібніть. Натріть мариноване сало цією сумішшю, загорніть у харчову плівку.
Якщо ви плануєте з’їсти сало протягом тижні, його слід зберігати у холодильнику. Для більш тривалого зберігання покладіть його в морозилку. Приготуйте борщ з маринованими грибами та подайте до нього шматочок цього маринованого сала.
Читайте також:
Ох, як це дражнить: рецепт рулетів з омлету, крабових паличок та м'якого сиру
Такі так, вони самі просяться до рота: старовинний рецепт єврейських ситних пельменів
В Одесі таки розуміються: рецепт листкового пирога з фаршем, сиром і ще двома секретами