Багато господинь використовують часникові стрілки в різних стравах - тушковані стрілки часнику, наприклад, або смажені, а ще мариновані стрілки - це чудова закуска. Однак, соус із часникових стрілок додасть "родзинку" багатьом стравам.

Запечені курячі гомілки з кабачками - це повноцінна друга страва, адже м'ясо готується разом із гарніром.

Продукти:

  • 12 шт.;
  • кабачки молоді 600 р;
  • соняшникова олія 50 г.;
  • вода 50 гр.;
  • сіль за смаком;
  • чорний перець до смаку;
  • часникові стрілки 100 г.

Стрілки з водою та олією змішати блендером до однорідності. Посолити і поперчити до смаку.

Гомілки промити і обсушити. Молодий шинок крупно нарізати.

Змішати гомілки та кабачок із маринадом і залишити на 30 хвилин.

Викласти у форму для запікання. Запікати 45 хвилин|мінути| при температурі 220°C.

Подавати з улюбленим гарніром чи овочевим салатом.

Читайте також: