Багато господинь використовують часникові стрілки в різних стравах - тушковані стрілки часнику, наприклад, або смажені, а ще мариновані стрілки - це чудова закуска. Однак, соус із часникових стрілок додасть "родзинку" багатьом стравам.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗапечені курячі гомілки з кабачками - це повноцінна друга страва, адже м'ясо готується разом із гарніром.
Продукти:
-
12 шт.;
- кабачки молоді 600 р;
- соняшникова олія 50 г.;
- вода 50 гр.;
- сіль за смаком;
- чорний перець до смаку;
- часникові стрілки 100 г.
Стрілки з водою та олією змішати блендером до однорідності. Посолити і поперчити до смаку.
Гомілки промити і обсушити. Молодий шинок крупно нарізати.
Змішати гомілки та кабачок із маринадом і залишити на 30 хвилин.
Викласти у форму для запікання. Запікати 45 хвилин|мінути| при температурі 220°C.
Подавати з улюбленим гарніром чи овочевим салатом.
Читайте також: