Багато українців проходять стороною субпродукти вважаючи їх їжею другого сорту. Хоча в кулінарії це особливий напрямок. До того ж поживна цінність субпродуктів нічим не поступається м’ясу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗнаючи рецепт котлет із курячих сердець, ви тепер зможете не тільки значно заощадити на покупках, але і порадувати сім'ю чимось абсолютно новим. Змусьте своїх близьких та друзів захоплюватися і гадати, з чого приготовані ситні "сердечні" котлети.
Щоб приготувати смачні та ситні котлети із курячих сердець, потрібно підготувати такі продукти:
- курячі серця – 300 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- яйце – 1 шт.;
- манна крупа – 6 ст. л.;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- олія – для смаження.
Промийте курячі серця під проточною водою. Видаліть жир, протоки, судини та ще раз промийте. Цибулю очистіть і розріжте на шматочки.
Фарш викладайте столовою ложкою з гіркою в сковороду з розігрітою олією. Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
Такі котлети будуть смачними, як одразу після приготування, так і в охолодженому вигляді.
Читайте також: