Багато хто з нас стикається з ситуацією, коли після посадки залишається багато дрібної цибулі. І виявляється, з нього можна приготувати відмінну закуску - "перлову" мариновану цибулю! Хоча таку цибулю можна придбати в магазині, але її вартість не завжди доступна. Однак є чудовий спосіб приготувати вдома "перлинну" мариновану цибулю як закуску до шашлику або смаженого м'яса.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом "перлинної" маринованої цибулі читайте в нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом "перлинної" маринованої цибулі нам знадобиться:

Спосіб приготування закуски за рецептом "перлинної" маринованої цибулі:

Щоб приготувати "перлову" мариновану цибулю, спочатку замочіть цибулини в холодній воді на дві години, а потім добре промийте їх.

Далі для "перлинної" маринованої цибулі, вимийте банки та кришки м'якою щіткою з використанням харчової соди. Стерилізуйте їх, як вам зручно, а кришки прокип'ятіть протягом 10 хвилин.

Викладіть цибулини для "перлинної" маринованої цибулі в підготовлені банки, додайте лавровий лист і гострий перець.

Залийте банки для "перлинної" маринованої цибулі окропом до самого верху, як би втопивши цибулини, прикрийте кришкою і залиште на 10 хвилин.

Після цього злийте рідину з "перлинної" маринованої цибулі в каструлю, додайте перець горошком, сіль та цукор. Наведіть все це кипіння і додайте оцет. Тут же залийте маринад назад у банки та акуратно закатайте їх разом із "перловою" маринованою цибулею.

Переверніть банки з "перловою" маринованою цибулею та укутайте їх, щоб вони повністю охолонули. І тепер ваш "перловою" маринованою цибулею готовий до подачі на стіл або для зберігання в підвалі.

Смачного!

Читайте також:

Чоловіки закохуються в цю страву: рецепт ситних курячих котлет з квасолею та кукурудзою

Такі раніше продавали бабульки: рецепт пишних біляшів з м'ясом та морквою.

Тетя Сара розуміється: рецепт єврейського заливного пирога з сиром на кефірі