Пишні біляші з м'ясом та морквою стануть вашою улюбленою смаженою випічкою на довгий час, адже вони здатні повернути вас у далеке дитинство, де такі пиріжки продавали бабусі на вокзалах та ринках.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом пишних біляшів з м'ясом та морквою читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом пишних біляшів з м'ясом та морквою нам знадобиться:
- 500 г борошна
- 1 чайна ложка солі
- 1 чайна ложка сухих дріжджів
- 200 мл теплої води
- 2 столові ложки рослинної олії
- 250 г м'яса (яловичина, свинина чи курка), дрібно нарізаного
- 1 морква, крупно нарізана
- Сіль та перець за смаком
- Рослинна олія для обсмажування
Спосіб приготування страви за рецептом пишних біляшів з м'ясом та морквою:
Крок 1: Візьміть велику миску і акуратно з'єднайте разом 500 г борошна, 1 чайну ложку солі та 1 чайну ложку сухих дріжджів для пишних біляшів з м'ясом та морквою. Цей основний блок інгредієнтів стане фундаментом для ваших пишних повітряних біляшів з м'ясом і морквою.
Крок 2: Щедро налийте 200 мл теплої води і додайте 2 столові ложки олії в цю миску. Акуратно перемішайте усі інгредієнти.
Крок 3: Викладіть тісто для пишних біляшів з м'ясом та морквою на чисту поверхню і почніть місити його з ніжністю та турботою. Дозвольте тесту "дихати" і розцвісти, масажуючи його протягом 5-7 хвилин до тих пір, поки воно не стане гладким і еластичним, наче шовк.
Крок 4: Поверніть тісто для пишних біляшів з м'ясом і морквою в миску і дозвольте відпочити і рости своїм темпом. Зачекайте 1-2 години, спостерігаючи, як воно подвоїться обсягом.
Крок 5: Приготуйте начинку, щоб вона стала душею ваших пишних біляшів з м'ясом та морквою. Додайте 1 крупно нарізану моркву до сковорідки до 250 г дрібно нарізаного м'яса.
Крок 6: Обсмажте овочі для пишних біляшів з м'ясом та морквою .
Крок 7: Посоліть і поперчіть начинку для пишних біляшів з м'ясом і морквою на смак і дайте їй охолонути.
Крок 8: Розділіть тісто, що піднялося, на рівні порції, і кожну порцію розкотіть у тонке коло.
Крок 9: На половину кожного кола покладіть невелику кількість начинки з м'ясом та морквою.
Крок 10: Складіть коло навпіл, защипніть краю білявки, щоб він не розкрився під час смаження.
Крок 11: Повторіть кроки 8-10 для тесту, що залишилося, і начинки для створення пишних біляшів з м'ясом і морквою.
Крок 12: Розігрійте в глибокій сковороді достатньо олії для обсмажування пишних біляшів з м'ясом і морквою.
Крок 13: Помістіть пишні біляші з м'ясом і морквою в сковороду і обсмажте їх з обох боків золотистого кольору.
Крок 14: Заберіть готові пишні біляші з м'ясом і морквою на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
Крок 15: Подавайте пишні біляші з начинкою з м'яса та моркви гарячими. Вони ідеально підійдуть як закуска або основна страва. Насолоджуйтеся їх соковитим смаком та пухнастою текстурою!
Читайте також:
Будете потай красти з холодильника: рецепт консервованої огіркової ікри на зиму
Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували
Насолода гарантована: рецепт вареників з тертою молодою картоплею, салом та цибулею