Пельмені – це страва, яку всім люблять. Однак їх ліпити може зайняти чимало часу. Тому щоб не витрачати на цей час і сили, пропонуємо спробувати приготувати один великий пельмень у вигляді рулету. Це дуже просто і швидко, а готувати його можна навіть у духовці.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень":

Для приготування страви за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" вам знадобляться всі звичні інгредієнти. Спочатку для страви за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" потрібно підготувати тісто - розбийте яйце в миску з холодною водою, додайте сіль, олію і ретельно перемішайте, щоб розчинилася сіль. Потім поступово додайте|добавляйте| муку|борошно| і замісіть м'яке, не липке тісто. Тісто для страви за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" потрібно залишити на півгодини, накрити його і відпочити.

Для начинки для страви за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" потрібно взяти м'ясний фарш і додати до нього подрібнений часник, тертий на великій тертці цибулю, спеції на смак, посолити і поперчити. Зелень для страви за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" дрібно наріжте, додайте|добавляйте| у фарш і ретельно все перемішайте. Розігрійте духовку та приготуйте форму для запікання страви за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень".

Тісто для блюда за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" розкотіть у тонкий прямокутник і розподіліть м'ясну начинку рівним шаром. Розкладіть вершкове масло маленькими шматочками на фарш і скрутіть прямокутник у рулет, сформуйте круглий пельмень і сховайте кінці. Форму для запікання змастіть олією і викладіть пельмень. Посипте блюдо за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" тертим на середній тертці сиром і налийте окріп на третину висоти.

Випікайте блюдо за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" у духовці за температури 180 градусів протягом 40 хвилин або зваріть на пару протягом сорока хвилин. Готову страву за рецептом соковитого м'ясного пирога з тонким тестом "Великий пельмень" дістаньте з форми, розріжте на порції, і одразу подавайте до столу. Результат вийде чудовим, а ви зберегли свій час та сили.

Читайте також:

Це потрібно спробувати: рецепт швидкої закуски з крабових паличок та шинки

Смачніше ніж будь-який пиріг: рецепт заливного лаваша з м'ясним фаршем

Чудова ніжність: рецепт кабачкової піци з бринзою та зеленню