Закуска з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку стане важливим елементом будь-якого святкового столу – хоч новорічного, хоч звичайного літнього пікніка.

Докладніше про приготування страви за рецептом закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку:

1. Для приготування страви за рецептом закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку, відваріть яйця протягом 12-15 хвилин. Остудіть їх та очистіть від шкаралупи. З крабових паличок зніміть обгортку і наріжте на дрібні шматочки.

2. Далі для приготування страви за рецептом закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку, відкрийте упаковку сиру та наріжте його на невеликі шматочки.

3. Покладіть усі інгредієнти, крім крекерів, у чашу подрібнювача. Додайте 1-2 чайні ложки майонезу та подрібнюйте продукти до однорідної кремоподібної маси. Не слід додавати сіль.

4. Розкладіть крекери на тарілці або таці для приготування страви за рецептом закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сиру.

5. Наповніть кондитерський мішок із сумішшю з яєць, крабових паличок та сиру. Насадка має бути найширшою, щоб маса для закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку, не застрявала.

6. Висадіть крабовий крем на крекери, оздоблюйте у своєму стилі. Наприклад, можна прикрасити закуску свіжими ягодами калини та гілочкою петрушки.

7. Ваша закуска з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку майже готова! Помістіть її в холодильник на 20-30 хвилин, щоб закуска з крекерів, крабових паличок і плавленого сиру трохи охолола.

От і все! Закуска з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку готова! Закуска з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку ідеально підійде для посиденьок у компанії друзів або для перекушування перед телевізором. Смачного!

Читайте також:

Цей смак просто дурманить: рецепт фаршированого малосольного оселедця. Такого ви не куштували

Справжні ласощі для ласунів: рецепт кульок зі згущеного молока. Робляться на сковорідці

Круче котлет та пиріжків: рецепт м'яса, запеченого в картопляній шубі