Що може бути смачніше смаженого на багатті м'яса?! І справді, уявити обіди та вечері без засмаженого на багатті м'яса складно.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти для «Шашлики-рулети з індички з беконом»:
- грудка індички (2 стейки індички) - 300 г;
- бекон (сирокопчений) - 7 скибочок;
- цибуля зелена - за смаком.
Стейки індички розрізати навпіл, пласти. М'ясо треба ретельно відбити.
З'єднати пласти, утворюючи прямокутник, посипати рубаною зеленою цибулею.
Зверху розкласти скибочки бекону.
Згорнути щільний рулет.
Розрізати 9 однакових частин.
Смажити на сковороді чи ґратах – гриль.
По 3-4 хвилини з кожного боку, середній вогонь.
Подати гарячими, з овочами та лавашем.
Читайте також:
Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі
Круче шашлику: рецепт ідеально соковитого м'яса в банці, яке готується в духовці
Його навіть не потрібно маринувати: рецепт соковитого курячого шашлику. Є один секрет