Соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі, стануть вашою улюбленою стравою ще на етапі підготовки до готування. Адже для приготування соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, використовуються улюблені всіма спеціями та соусами.

Детальніше про страву за рецептом соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, інформує офіційний сайт найзнаменитішого кухаря України Євгена Клопотенка.

Для приготування страви за рецептом соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі:

1. Для початку приготування соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів і підготуйте м'ясо. Візьміть 800 грамів курячих ніжок, помийте та обсушіть паперовим рушником.

2. Перекладіть курячі гомілки в миску, додайте сіль і перець до смаку, збризкайте 2 столові ложки соняшникової олії, добре перемішайте і поставте запікатися при температурі 180 градусів на 25 хвилин.

3. Поки гомілки запікаються, приготуйте соус до них. У невеликій мисці з'єднайте 6 столових ложок соєвого соусу, 5 столових ложок кетчупу або томатного соусу, подрібнені 3 зубчики часнику та половину перцю чилі.

4. Вилийте соус для соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, на сковороду, на середній вогонь і випарюйте протягом 3-5 хвилин, поки соус для соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі не загусне.

5. Готові соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі дістаньте з духовки та викладіть у сковороду із соусом.

6. Тушіть соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі в соусі протягом 5 хвилин, періодично помішуючи так, щоб вони рівномірно покрилися соусом.

7. Подавайте готові соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі, гарячими, посипавши їх чорним або звичайним кунжутом.

Це простий і швидкий рецепт соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі, який підійде для вечірньої вечері чи обіду. Соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі, забезпечать вишуканий смак і сподобаються всій родині. Також можна експериментувати з інгредієнтами та додавати в соковиті курячі ніжки, замариновані в соєвому соусі та кетчупі свої улюблені спеції, щоб надати страві неповторного аромату та смаку.

Читайте також:

Вона просто чудова в спеку: рецепт прохолодної окрошки на кефірі з одним секретом

Куди там тій шаурмі: рецепт конвертиків з лавашу з начинкою з курки, сиру та помідорів

Піднос розкидають за 2 хвилини: рецепт гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем