Гарячі бутерброди із сиром, синенькими та помідорами – це щось нове у вашій кулінарній скарбничці, а значить терміново потрібно спробувати приготувати гарячі бутерброди із сиром, синенькими та помідорами.

Детальніше про те, як приготувати страву за рецептом гарячих бутербродів із сиром, синенькими та помідорами, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом гарячих бутербродів із сиром, синенькими та помідорами, нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом гарячих бутербродів із сиром, синенькими та помідорами:

Гарячі бутерброди з сиром, синенькими і помідорами стануть чудовим доповненням до святкового столу та пікніку. Для початку приготування гарячих бутербродів з сиром, синенькими та помідорами, необхідно нарізати батон середніми скибочками.

Після цього для гарячих бутербродів із сиром, синенькими та помідорами потрібно змастити батон майонезом з обох боків. Додайте видавлений із зубчиків часник на кожен бутерброд до смаку.

Скибочки баклажанів обсмажте в сковороді з олією з двох сторін до золотистої скоринки. Посоліть до смаку.

Викладіть готові баклажани та нарізані помідори на батон, і ось майже гарячі бутерброди з сиром, синенькими та помідорами готові.

Далі вимагає посипати майбутні гарячі бутерброди із сиром, синенькими та помідорами, натертим сиром.

Запекти бутерброди в духовці при температурі 200 градусів близько 15 хвилин, поки сир не розплавиться і не набуде золотистого кольору.

Вийміть гарячі бутерброди з сиром, синіми та помідорами з духовки і відразу подавайте гарячі до столу.

Смачного! Ви можете насолоджуватися гарячими бутербродами з сиром, синенькими та помідорами разом з близькими та друзями, які високо оцінять ваші старання та наш кулінарний рецепт.

Читайте також:

І для бутербродів, і під картоплю: рецепт смачної грибної ікри з печериць

Виходять хрусткими та солоденькими: рецепт малосольних огірків гарячим способом

Називаються "Чоловіча насолода": рецепт рулетиків з курячого філе з сиром та вином