Фарширований батон з філе оселедця і яйцями стане в нагоді як для гостей, що раптово нагрянули, так і для сімейного обіду.

Детальніше про страву, яку можна приготувати за швидким рецептом фаршированого батона з філе оселедця та яйцями читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за швидким рецептом фаршированого батона з філе оселедця та яйцями нам знадобиться:

Батон - 1 шт.
Олія вершкове - 200 г
Оселедець (філе) - 1 шт.
Морква відварена – 1 шт.
Яйця курячі відварені – 2 шт.
Цибуля зелена - 30 г
Кріп - 30 г
Сіль за смаком

Спосіб приготування страви за швидким рецептом фаршированого батона з філе оселедця та яйцями:

1. Для фаршированого батона з філе оселедця та яйцями відріжте один кінець батона і за допомогою довгого ножа виріжте м'якуш по всій довжині, намагаючись не пошкодити скоринку. Видаліть м'якуш з окраєць таким же чином, щоб підготувати основу для фаршированого батона з філе оселедця та яйцями.
2. Подрібніть м'якуш руками і з'єднайте його з дрібно нарізаною зеленню. Перемішайте, щоб зелень поступово розподілилася.
3. Залийте суміш розтопленим вершковим маслом, трохи посоліть.
4. Натріть моркву на великій тертці і подрібніть яйця.
5. Наріжте оселедець кубиками.
6. Змішайте всі підготовлені для фаршированого батона з філе оселедця та яйцями інгредієнти з хлібним м'якушем, спробуйте та приправте до смаку.
7. Для фаршированого батона з філе оселедця та яйцями почніть фарширувати батон ложкою, добре утрамбовуючи начинку.
8. Накрийте батон фольгою і відправте в холодильник мінімум на 3-4 години, щоб олія "схопилася".
9. Наріжте фарширований батон із філе оселедця та яйцями на порційні шматочки і можна подавати до столу. З одного фаршированого батона з філе оселедця та яйцями виходить близько 25 бутербродів.

Використовуйте ці інструкції, щоб приготувати фарширований батон з філе оселедця та яйцями, який порадує ваших гостей та близьких.

Читайте також:

Виходять хрусткими та солоденькими: рецепт малосольних огірків гарячим способом

Ой, терміново дайте добавки: рецепт єврейського паштету з курячої печінки та грудинки

Називаються "Чоловіча насолода": рецепт рулетиків з курячого філе з сиром та вином